Tvrdá ruka

Ten mejdan se rozjížděl docela dobře a Klára se ocitla v ložnici Mirkových rodičů úplně sama. Tedy, ona, Mirek a David…

Došlo na líbání, na hlazení, oba ji už dokázali přivést k orgasmu hodně tvrdou souloží, ale náhle David řekl: „Mám takovou zvláštní libůstku, nechceš se přidat?“ „Je to děsně fajn,“ souhlasil Mirek a hladil Kláru po pupíku, „vsaď se, že se ti tam vejde Davidova ruka…“

„Jo takhle…,“ vzdychla Klára s úsměvem, „no tak jo, jsem sama zvědavá, ale jemně, kluci, jemně…“

„Jasně,“ přitakal David a sáhl na noční stolek po lubrikačním gelu. Natřel si celou ruku a Kláru už to začalo velmi vzrušovat. Ta směska strachu z bolesti a z nadcházející rozkoše. Dosud nepoznané… Viděla to, slyšela o tom, ale nikdy to na vlastní kůži neprožila. Až teď.

Mirek ji pevně a rozhodně roztáhl nohy. David jí do pochvy zasunul nejdřív prst, dva prsty, tři prsty, to všechno ještě šlo. Pak Klára ucítila tlak na spodní část vagíny směrem k zadečku. Tlak sílil a začínalo to bolet. Instinktivně chtěla sevřít stehna, ale Mirkovo sevření se podobalo pevným poutům.

„Au, to bolí…,“ sykla… Oba muži to však nevzdávali, na její námitky nebrali ohled. „Neboj, bude se ti to líbit, trocha bolesti k tomu patří…“ usmál se na ni Mirek a pohled na Davidovo počínání ho začal znovu vzrušovat.

Klára se začala bránit, ale David odněkud vytáhl pouta a v mžiku je Kláře dal na ruce, připnul pouta a zamknul je ke kovovým tyčím u postele. Teď už se nemohla bránit vůbec. Ležela tu napospas vydaná těm dvěma.

Znovu cítila jeho ruku mezi svýma nohama. Už nebyl něžný a tlak byl čím dál silnější. Bolelo to, Klára sténala. Bolelo, pálilo, ale zároveň to bylo to nejrajcovnější, co prožila. V malé chvilce si pohrávala s myšlenkou řvát o pomoc, ale to nemělo cenu. Byly tři ráno, večírek skončil, v domě nebylo živáčka.

„Snaž se uvolnit, kočičko…“ hladil ji Mirek po stehnech, ale zároveň neuvolnil to skálopevné sevření. A tak si to začala užívat. Cítila, že bolesti bude konec.

Najednou ji zaplavila rozkoš, Davidova ruka byla v ní. Krouživě se pohybovala a Klára měla pocit, že má v pochvě ten nejúžasnější zdroj slasti… Sténala a vzdychala… David věděl, kam sáhnout a netrvalo dlouho, její tělo se otřáslo dosud nepoznanou sílou dalšího orgasmu….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *