Rozšukaná manažerka II.

Po tvářích mi tekly slzy rozkoše, po stehnech šťávy uspokojení. Mirek mi stále držel díru rozevřenou a bloudil v ní jazykem. Měla jsem pičku celou rozbolavělou a přecitlivělou. V momentě, kdy se po prožité extázi obvykle dostaví vlna uvolnění, jsem zaslechla známý zvuk rozepínaného poklopce a následně, kdy se mi kundička úlevně zavírala, její vchod rozrazil nadržený čurák.

Předchozí tři prsty proti němu byly maličkost. Kdyby si mě při každém mrdu nepřirazil k sobě, asi bych se brzy rozpůlila o hranu stolu. Ječela jsem jako siréna. Jebal mě jako smyslů zbavený a zpomalil jen v okamžiku, kdy se přechytával rukama. Nejčastěji mě jednoduše tiskl v bocích, ale také mě chvíli držel za krk, za vlasy, za ramena nebo mi zatínal prsty do půlek.

Mirek opět zalovil na stole a já se začala obávat dalšího výprasku pravítkem. Tentokrát ale sebral nůžky a začal mi střihat košili. Mým nadávkám se jen smál. Dál protahoval moji frndu a protože mě nemohl přes svázané ruce vysvléct, prostě mě z hader vystříhal.

Přinutil mě narovnat se a zálibně mi ohmatával kozy. „To jsou nádherný cecky. Vsadím se, že je máš ráda postříkaný.“ Mám. A stejně tak zbožňuji, když mi za ně někdo chtivě tahá, tak jak teď dělal on. „Kozy si nechám na potom, teď ti vystříkám kundu.“

Znovu mě přitisknul na desku stolu a zadek se mi opět začal otřásat v rytmu krátkých tvrdých přírazů. Teď už řval i Mirek. Šťávy ze mě tryskaly jako z kašny. Nabíral si je na prsty a vtíral mi je do análu. Doufala jsem, že se udělá dřív, než ho napadne mi opíchat taky zadek. Takovou tvrdou nakládačku by má neuvolněná zadní dírka bez úhony nepřežila.

Naštěstí se Mirek během pár vteřin opravdu odprásknul. Stihl mi do zadečku narvat jen palec, kterým si při stříkání hladil přes kundí přepážku svůj široký kolík. Ulevoval si do mě jako do svého výsostného semenícího území. „Budeš mi muset podržet častěji, opravdu skvěle se do tebe mrdá.“ Samozřejmě jsem protestovala. Ovšem pár pěkně štiplavých ran pravítkem mě lehce donutilo ke změně názoru. S mlasknutím ze mě jeho tlustý čurák vyklouznul a mně to najednou přišlo líto. Uvědomila jsem si, jak moc jsem vlastně nadržená.

Vzápětí by se ve mně krve nedořezal Otevřely se dveře a v nich stál náš šéf. „Co je to tu za řev?“ Na okamžik mi svitla naděje, že je mému ponížení konec. Nezmohla jsem se ale na slovo. Mirek měl pro ruce aspoň výmluvu. „Néééé, nacvičujeme tady progresivní metody styku mezi špičkovými manažery.“

Vím, že šéfa nic nerozhází. Táhne mu na 50, ve funkci už je dobrých 20 let a určitě už opíchal nejednu sekretářku či manažerku. „Hmm, to vidím.“ Přistoupil ke mně a znalecky mi ohmatával tělo. Bylo ticho. Snad jen moje srdce muselo být slyšet. „Jak mrdá, Mirku?“ Cože? On snad schvaluje, jak si ten prasák tady se mnou užívá.

„Celkem dobrá. Zrovna jsem jí trochu naplnil komín.“ A jako důkaz mi prsty rozevřel opíchanou kačenku.“ Šéf tam nahlédl a cosi nespokojeně zamručel. Pak mi vrazil facku. „Tak zatlač, děvko, chci to vidět.“

Pokorně jsem sevřela poševní svalstvo a vzápětí se mi z útrob vyhrnula záplava nacákané mrdky. Šéf si ji nabral na prsty, následně mi je přitisknul k ústům. Rozpatlal mi Mirkovu mrdinu po celém obličeji a nakonec si ještě nechal prsty olízat.

„Tyhle špičkové manažerky jsou zároveň vždycky i špičkové kurvy.“ Sáhnul po mojí kabelce a vysypal její obsah na stůl. Mezi šminky a vším možným harampádím bily do očí dva různě velké vibrátory, venušiny kuličky a lubrikační gel. „Můžu se přidat? Tuhle skvělou prcku už dlouho toužím opíchat.“ Mirek neměl důvod nesouhlasit a zíral na moji ženskou výbavu rozsypanou po stole.

Role si rozdělili spravedlivě. Na každého připadla jedna dírka. Šéf byl zřejmě profík. Můj jindy k hrátkám nepříliš ochotný análek se pod jeho doteky otvíral jako vrata. On tím byl zjevně potěšený. Co chvíli mi spokojeně funěl přímo do rozevřené díry a jazykem šmátral v mých útrobách. Také mi do nich s chutí naplival pořádnou várku slin, až jsem se cítila jako čerstvě vystříkaná. Mirek, aby šéfovi nepřekážel, mi jen tahal a štípal závojíčky, nahmatával poštěváka nebo jen tak kamarádsky poplácával tekoucí píču.

Stále svázaná, roztažená a neschopná pohybu jsem musela snášet jejich plenění mých děr. Vždy ve stejnou chvíli mě začali prstit. Jeden, dva, tři prsty v každé díře. Ty pak začali nahrazovat mrdacími potřebami z mé kabelky. Před tím se ale šéf na chvilku vytratil a přinesl ze své kanceláře kameru, kterou instaloval za mými zády a propojil ji s mým počítačem. Uslzeným zrakem jsem sledovala v přímém přenosu, jak se mi plní díry vším možným.

Začali sice s robertky a kuličkami, ale když zjistili, jak ochotně je můj zadek s kundou pohlcují, sahali po dalších a dalších věcech. K tenčímu vibrátoru v řiťce jednu chvíli přibyla rtěnka s propiskou, v kundičce robertka vystřídalo pouzdro na brýle. Vše jsem viděla přes kameru v detailu. Všechny ty předměty se nádherně leskly tlustou vrstvou směsi mých šťáv a lubrikantu, který mi chlapi vstřikovali přímo do těla. Byla jsem totálně plná – aspoň jsem si to myslela. Všechny ty věci tam nepatřily, bolelo to, svědilo a já při tom řvala nesnesitelnou slastí.

Najednou se v záběru objevila 1,5 litrová petka od minerálky. To přece nemůžou! Vždyť mě roztrhnou. „Prosííím, tím neee.“ Škemrala jsem o milost pro svoji ubohou kundičku. Až na úzkého robertka v prdelce, všechny umatlané věci opustily mé vytahané otvory a pánové je vyskládali přede mě na stůl jako voňavé trofeje. Ucítila jsem pach svého lůna a vzápětí zesilující tlak v klíně. Už jsem nemohla ani křičet, jen jsem zatínala prsty na rukou i nohou.

Šéf i Mirek mě povzbuzovali, že to zvládnu. I přes narůstající bolest jsem nedokázala odtrhnout oči od obrazovky. Má pipka se roztahovala do šílených rozměrů. Pak naráz bolest začala ustupovat a měnila se v příjemný tlak. Píča mi dychtivě pulzovala. Láhev byla ze čtvrtiny uvnitř. Mirek ji jen protáčel ze strany na stranu. Šéf zkusil pohnout robertkem v zadku. To už jsem rozkoší málem omdlela.

Tento pohled už ani šéf nevydržel a musel své péro také pustit na svobodu. Stáli teď s Mirkem každý z jedné strany vyčnívající flašky a ocasy po ní poklepávali. Vibrace se přenášely do mého těla a já se neskutečným způsobem udělala. V orgastické křeči se mi sevřely všechny svaly v těle včetně těch kundích a análních. To mělo za následek, že láhev i robertek mi přímo vylétly z těla a já zažila nejkrásnější pocit uvolnění, jaký jsem doposud poznala. Celá jsem se chvěla a lapala po dechu.

„Teď je řada na nás. Mně snad mrdka roztrhá koule. Budeš pěkně hodná čubička a podržíš nám, viď? A my ti za to vycákáme obě díry současně.“ Šéf se sice ptal, ale bylo to víceméně oznámení, že mě opíchají na sendvič. Už poněkud unaveně a rezignovaně jsem i tohle odkývala.

Rozvázali mě. Museli mě držet, abych se nesesula k zemi. Mirek si sedl na židli a hned mě na sebe strhl. Dosedla jsem přímo na jeho kládu čelem k němu a v zápětí zavyla bolestí, když mi šéf narval péro do zadku. Zase jsem byla plná. Mrknula jsem na počítač a viděla, jak šéfův zadek zběsile pumpuje do mého análu. Uvnitř se třel přes přepážku o Mirkův ocas.

Tentokrát jsem neřvala já, ale oba mí nabíječi. Naštěstí vydrželi jen asi minutu, pak oba strnuli. Střeva i pičku mi začalo plnit horké sperma. Dva ocasy se ve mně kroutily a cukaly, ulevovaly si do mě, napouštěly mi vnitřnosti jak bazén.

Oba samci se dostatečně ukojili. Ještě mi ale nedali pokoj. „Kleknout, děvko!“ Padla jsem na všechny čtyři. „Mirku, podej kýbl, dělej, tohle miluju.“ Vsunuli mi ho mezi nohy. Šéf mi sednul na záda a rozevřel moje seřezané půlky i s kundičkou. „Tak to pusťte, paní kolegyně.“ Poručil šéf napůl dychtivě, napůl posměšně.

Snažila jsem se mu neudělat radost, ale nešlo to. Navíc mi Mirek začal ze spodu uvolňovat píču honěním. A já se už po několikáté neskutečně odpráskla. A pustila to. Všechno. Napumpované sperma mi stříkalo ze zadku a valilo se z kundy kýblu. Navíc jsem se počůrala. Další neskutečné osvobozující uvolnění během posledních pěti minut.

To jsem dopadla. Zničené oblečení, sešlehaný zadek, rozmrdané díry, upatlaný obličej, naplněná a znovu vyprázdněná – bylo mi prostě skvěle, unaveně jsem se schoulila na koberec do klubíčka. Vznášela jsem se na vlnách blaha. Naplno jsem se probrala až v šéfově autě. Byla jsem zabalená jen do deky. Šéf si mě vezl domů. Zatímco na post manažerky v jeho firmě jsem se propracovávala několik let, na post jeho kurvy jsem se dostala přes noc…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *