Pěkně tvrdě I.

Lenka, dvaadvacetiletá blondýnka se svůdným tělem, si ráda zpestřovala pracovní dobu prohlížením erotických fotek. Pohled na řádně vyvinutý mužský úd obšťastňující nějakou krásnou slečnu v ní vyvolával samé příjemné pocity a dával jí zapomenout na stereotyp účetní práce.

A což teprve když se na fotce skvěly penisy dva. Často si představovala, že je má k dispozici jen sama pro sebe. Může k nim přivonět, ochutnat je, libovolně honit, nechat se jimi opíchávat. Obvykle se těmito představami nechala natolik unést, až se musela vytratit na záchod a ulevit své pičce kvalitním vyprstěním.

Jednoho dne obdržela od jedné své přítelkyně sedící o dvě kanceláře vedle a které se svěřila se svou zálibou, další várku fotek. A nebyly ledajaké. Během série asi dvaceti fotek krásně rostlá žena přibližně jejího věku byla doslova rozmrdána partičkou chlápků. Prakticky na všech fotkách měla ucpané všechny tělesné otvory výstavními klacky, přičemž další čekaly kolem na svou příležitost.

Poslední dvě fotky pak ukazovaly v detailu krásný dívčí obličej pokrytý hustou vrstvou lesklého spermatu. Když si Lenka o pár vteřin později protahovala čvachtající kačenku na záchodové míse, všude kolem sebe si představoval naběhlé fialové žaludy namířené přímo na ni a chystající se každou chvíli vypustit na ni mohutnou mazlavou salvu.

Musela na to myslet i doma, když se s provlhlými kalhotkami tulila ke svému příteli Petrovi. Petr byl daleko nejlepší milenec jakého kdy měla. Nějakým šestým smyslem vždy vytušil, co její tělo zrovna potřebuje. Dokázal ji celé hodiny rozmazlovat něžným laskáním a vylizováním, stejně tak však bezpečně poznal, kdy chce být bezhlavě opíchaná jako chovná fena.

Ani dnešní noc nebyla výjimkou. Dlouhé minuty si ji tvrdě bral zezadu s palcem vraženým hluboko do jejího zadečku. Lenka ječela rozkoší a povzbuzovala ho k ještě tvrdším přírazům. Prst pak nahradil Lenčiným oblíbeným vibrátorem. Střídavě ji ošukával kundu i zadek. Díru, kterou zrovinka opustil bleskurychle zaplnil vibrátorem.

Když se pak Lenka zmítala v orgastické křeči a i na Petra přišlo vyvrcholení, nechal jí robertka dál pracovat v tekoucí štěrbině a svou mrdací chloubu právě vytaženou z análku jí nastavil přímo před obličej. Pevně ji svíral za vlasy, aby nemohla ucuknout a za hlasitého: „Tady máš svou odměnu, děvko,“ jí maloval na tvář stříbřitě voňavé zátiší. Když se pak k sobě uvolněně tulili, ptal se Petr, cože s ní tam v práci provádějí, že se vrací domů takhle rozparáděná? Lenka chvíli s odpovědí váhala, ale nakonec mu o fotkách a o jejich obsahu pověděla.

Petr nebyl ani znechucený ani překvapený. Se smíchem prohlásil, že by na ni nestačil ani regiment vojáků a stočil se Lence mezi nohy, aby si pochutnal na jejích rozšukaných dírkách. Měl to moc rád a Lenka si ráda držela roztažené nohy pod koleny, aby mu usnadnila přístup. Tentokrát však trval na tom, že mu bude Lenka při lízačce vykládat o všech detailech na těch fotkách.

Chuděra při jeho práci na svých dírkách obvykle nemohla ani dýchat natož mluvit a teď po ní chtěl ještě tohle. Nejdříve nevěděla, kde s vyprávěním začít. Pak se však naplno vcítila do role té zmrdané ženy a chrlila na Petra záplavu vzrušivých sprosťáren. Petr si pak svoje vzrušení vybíjel na promáčené buchtičce. Okusoval ji, tahal zuby závojíčky a zkoušel vchod pochvy rozevřít co největším počtem prstů.

Ani zadeček nebyl ušetřen zkoušky roztažnosti. Petr už nevěděl, které z jejích nadržených dír se má věnovat dříve a tak jí prostě do kundy i zadku vrazil po dvou prstech. Najednou se stala jeho šukacím majetkem. Dala mu své šukací díry k dispozici. Držela si kolena u brady a Petr ji bez servítek prstil. „Drž! Ty děvko promrdaná! Celej den nemyslíš na nic jinýho, než na svoje nadržený díry, tak si to teď užij…“

Byl k ní hrubý. Plácal ji po oddaně vyšpuleném zadečku, tahal za kozy a nedal pokoj, dokud se s vzlykavým orgasmem proti němu nevymrštila, nezavěsila se mu na krk a nezačala ho líbat na ucho s tichým: „Děkuji, miláčku.“ Petr zůstal prsty v ní. Vychutnával si pocit jejího uspokojení, líbal ji na uslzené tváře a jakoby mimochodem prohlásil: „Dostaneš, po čem toužíš…“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *