Znásilněná?

Ráno mě neprobudil jako každé ráno syn, jak jsem byla doteď zvyklá, možná to byla spíš absence jeho vrtění a plazení se po posteli co mě probralo. Řekla jsem si jen, že asi ještě spinká a já mám tedy ještě pár minut pro sebe a můžu se v klidu válet ve vyhřáté posteli. Když jsem se ale chtěla otočit a zavrtat se hlouběji pod peřinu, zjistila jsem, že se vlastně nemůžu vůbec hýbat. Ruce mi držely někde za hlavou a ani nohy jsem nemohla pokrčit. Jak jsem se probírala ze spánku, s rodící se panikou jsem si uvědomila, že nic nevidím ani neslyším. Hlavu jsem měla omotanou nějakou látkou. Přes oči tak, že jsem neviděla ani záblesk světla, přes uši tak, že jsem neslyšela ani šustění peřin ani zavrzání postele a přes ústa tak, že jsem nedokázala vydat panický výkřik, který se mi dral z krku. Co se proboha děje? Snaží se nás někdo vykrást? Kde je dítě? Šel už muž do práce, nebo taky leží bezmocně svázaný, nebo ještě něco horšího? A jak to, že mě neprobudilo přivazování k posteli?
Zkusila jsem se zazmítat, zkusit uvolnit ruce nebo látku na hlavě, abych alespoň slyšela co se děje, ale látka i provaz byly uvázané velice pevně, i když ne bolestivě. Na rukou jsem dokonce asi cítila i nějakou měkkou látku, přes kterou byl teprve uvázán provaz. Proč by mě někdo proboha přivazoval a přitom mi omotával ruce, abych nebyla odřená?
Než jsem stačila něco vymyslet, zmrazila všechny mé myšlenky přikrývka sama od sebe se sunoucí k nohám postele. Někdo tu je! A já ho ani neslyším ani nevidím… Když se přikrývka sesunula z mých prsou, okamžitě se mi v ranním chladu vztyčily bradavky.
„Proboha já jsem i nahá“ zachvátila mě další vlna paniky a studu. Znovu jsem zkusila uvolnit ruce a zazmítala se, ale napnuté provazy mi nedovolily skoro žádný pohyb. Peřina zastavila svůj pohyb na břiše a nic dalšího se nedělo. Cítila jsem jen slabé závany vzduchu, jak se okolo někdo pohyboval.
Pak se několik minut nic nedělo, jen jsem se přestala třást chladem, v místnosti se citelně oteplilo. V dalším okamžiku se mi málem zastavilo srdce, ucítila jsem něčí dech na svých ňadrech. Zdálo se mi, jako by někdo ze vzdálenosti jen několika málo centimetrů pozoroval má prsa a já cítila jeho dech. Vánek se přesunul na můj krk, pak jsem ho ucítila na břiše a nakonec se vrátil znovu zpět na prsa.
Pak se něco dotklo mé bradavky, na okamžik jsem ucítila vlhko a teplo něčího jazyka a vzápětí znovu studené fouknutí. Bradavka se mi znovu vztyčila a já jsem si s hrůzou uvědomila, že mě nastalá situace začíná vzrušovat. Na druhé bradavce zůstal jazyk o chvilku déle, trochu si s ní pohrál a pak zase jemný proud studenějšího vzduchu. Vzápětí se první bradavka ocitla v teplých ústech, jazyk ji celou obkroužil a jemné rty ji tvrdě stiskly. Z krku se mi snažilo vydrat jemné zasténání, ale látka mi nedovolila žádný zvuk. Rty se znovu přesunuly, tentokrát směrem nahoru a polibek na krk se změnil v celkem hrubé skousnutí, nejprve na jedné a pak i na druhé straně. V tu chvíli jsem poprvé ucítila i ruku. Dotkla se mě na břiše a pomalu, jako by si někdo vychutnával moji bezmoc, se přesouvala směrem k hrudníku. Rty zmizely, na prsou jsem cítila už obě ruce. Jemné doteky, opak drsnějších polibků, ve mně proti mé vůli probouzely další vlny vzrušení. Chtěla jsem, aby ty ruce přitlačily, aby ze mě stáhl celou peřinu a …. V tu chvíli ruce i rty zmizely, jakoby se lekly mých myšlenek a přestala jsem cítit i víření vzduchu. Dlouhé vteřiny se nic nedělo. Myšlenky se mi v hlavě zběsile míhaly, ale nepřišla jsem na nic, co by se mohlo dít. Na jednu stranu jsem se strašně bála. Co se mnou bude, co je se synem a s mužem? Na druhou stranu jsem strašně moc chtěla, aby to celé pokračovalo, chtěla jsem znovu cítit ty drsné ruce a rty, chtěla jsem prostě být bezmocně znásilněná… Cítila jsem jak mi buší srdce, bradavky byly nalité až k prasknutí a mezi nohama jsem cítila mokrou látku, kalhotky mi nechal.
„Proč mi nechal prádlo? Jak mi je sundá, když mě přivázal k posteli?“ běželo mi hlavou trochu nesmyslně.
V dalším momentě, znovu aniž bych cokoliv zaslechla, jsem ucítila chlad na obou bradavkách současně. Studilo to tak až se pocit přeléval v bolest, měnící se v další vlny vzrušení a cítila jsem kapky vody stékající mi po prsou. Kostky ledu, nic jiného to být nemohlo, obkroužily obě ňadra a pokračovaly ve své ledové cestě po mé rozpálené pokožce, jedna ke krku a druhá směrem k podbřišku, kde se zastavily a zůstaly ležet. Chvíli se znovu nic nedělo, led se rozpustil a mé tělo se samo od sebe zase začalo rozpalovat. Napjatě jsem čekala, co bude dál. Strašně moc jsem si přála, aby něco bylo dál. Další letmý dotek ruky a rtů na prsou, druhá ruka se letmo dotkla rozkroku přes peřinu.
„Dělej! Pokračuj!“ řvala jsem, ale rozumět mi nemohl. Přes roubík se to mohlo zdát spíš jako řev o pomoc.
Potom se lehký dotek začal měnit ve stisk, skoro drcení a bolest se okamžitě ze zmrazených bradavek přelévala do celého těla a působila mi krutě mučivé vlny vzrušení. Vlhkost z klína jsem cítila i pod zadečkem a myslela jsem, že musím každou chvíli omdlít bolestí a rozkoší zároveň. Rty se mi přisály ke krku, pak jsem ucítila zuby. Na krku jsem cítila horký vzrušený dech a sama jsem vzrušením skoro nemohla dýchat. Jestli mi neuvolní alespoň pusu, mohla bych se asi i udusit… Najednou jako by zmizel, byla jsem v posteli zase sama. Vzápětí zmizela celá peřina a někdo mi hrubě roztáhl nohy k okraji postele. Reflexivně jsem se pokusila nohy stáhnout k sobě a vykopnout, ale držel mě pevně a hned jsem cítila, že provaz je zase utažený. Pak mi došlo, že kdybych ho kopla, nemusela bych se už ničeho dalšího dočkat, nebo bych se mohla dočkat něčeho horšího než znásilnění… Kdybych mohla mluvit asi bych se i omluvila.
Jemné ruce se vrátily, cítila jsem dotyky a hlazení po celém těle, ale hrál si se mnou, nedotkl se mě nikde, kde jsem to tak strašně očekávala. Vzrušením se mi začala točit hlava, chtěla jsem ho přitisknout k sobě, aby mě drtil celým svým tělem, přimáčkl mě k posteli a aby do mě co nejdřív vnikl a pořádně mě ošukal. Místo toho mě hladil jemně po celém těle, jemně mě kousal do prsou a na krku a jen jednou jsem cítila krátký dotek v rozpáleném rozkroku, kde se na chvíli ocitla jeho ruka, jakoby omylem. Ten jediný kratičký dotek ale způsobil, že jsem se celá prohnula a ocitla se na pokraji neskutečného orgasmu.
V tu chvíli konečně splnil mé myšlenky, kalhotky ze mě strhl tak šikovně, že jsem nic necítila, možná je měl nastřižené a zalehl mě celým tělem, až jsem se nemohla nadechnout. V ten samý, neskutečně krásný okamžik do mne pronikl svým penisem až nadoraz, přes látku mně kousal do rtů, rukou mě chytil pod krkem a otáčel si mojí hlavou, jak se mu to hodilo. Začal se ve mě plynule, ale poměrně rychle a tvrdě pohybovat a posunoval mě tak víc a víc přes pomyslnou hranici orgasmu. Pak se jednou rukou opřel o mou hrudní kost a částečně o krk čímž mě přimáčkl pevně k posteli, druhou rukou mě chytil za zadek, silně zmáčkl a přizvedával mě do protipohybu svých přírazů. V tu chvíli jsem se rozklepala v neskutečném vyvrcholení, on do mě stále vrážel, ruka na mém krku mi znemožňovala se pořádně nadechnout, hlava se mi začala točit a orgasmus mi cloumal celým tělem bez oslabení v rytmu jeho přírazů. Vzrušení dostoupalo maximální míry a spolu s nedostatkem kyslíku mě poslalo do bezvědomí.
Když jsem se probrala, hned jsem věděla, kde jsem a co se stalo, ale stále jsem nic neviděla a neslyšela. Byla jsem asi mimo delší dobu, protože jsem klečela na všech čtyřech, stále přivázaná k posteli a navíc jsem měla k sobě přitažené vždy jednu ruku a nohu tak, abych si nemohla lehnout. Moc pohodlné to nebylo, ale znamenalo to jedno jediné, tohle úžasné znásilnění bude mít evidentně pokračování…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *