Montážní parta 1

Dělal jsem v jedné nábytkářské firmě. Naše firma se zabývala sériovou výrobou nábytku pro drobné zákazníky ,ale i výrobou pro velké firmy.Prostě kdo si co zaplatil a přál,tak jsme mu to udělali. Součástí výroby byla i montáž výrobků u zákazníka.Dělal jsem na montážní dílně ,kde se vše kompletovalo a chystalo pro zákazníka.Proto jsem jezdil,čas od času na montáže s montážní partou i já. Bylo to příjemné zpestření a práce mě bavila.

Tenkrát jsme jeli do Stříbra montovat vybavení nějakého hotelu.Práce nám šla pěkně od ruky.Partu tvořili čtyři chlapi,ve věku čtyřicet až padesátpět let.No a já osmnáctiletý.Stále usměvaví a plný dobré nálady.V té době jsem hodně sportoval a tak jsem měl u děvčat celkem i úspěch.

Člověk se na montáži vždycky pěkně odvázal.No a chlapi co jsem znal ,jsem na montáži nepoznával.Kolikrát byli jak utržení z řetězu.Nejstarší byl bývalí boxer Ota,který na to vůbec nevypadal a tak jsme měli párkrát možnost vidět jak náš kolega,srovnal dva chlapce naráz,po tom co si chlapci mysleli,že si na něm vyzkouší svoji sílu.To bylo překvapení,když spatřili jak mu ruce lítají.To už ,ale bylo pozdě,protože po tom co se seznámili s jeho pěstma se poroučeli oba dva k zemi.

Druhý byl Honza ,postarší pán a předák celé party.Byl to usedlejší typ chlapa,ale vazoun.Honza pro nás i sem tam vařil.Byl to takovej náš táta.Byla s ním hrozná legrace a člověk se s ním nikdy nenudil.Co jsme potřebovali to dokázal sehnat.

Třetí z nás byl Libor.Vynikal velkou žízní a stálým nedostatkem peněz.Byl svobodnej a ani jsme se moc nedivili.Po práci vždy skončil v hospodě a jak sám říkával ,už si na to zvykl a neměl chutˇ to měnit.Vyhovovalo mu to tak a mi jsme ho tak brali.Samozřejmě byli dny,kdy jsme do něj rejpali atˇse ožení.

Čtvrtý se jmenoval taky Libor,ale ten byl pravej opak,toho prvniho.Byl ženatej a na montáži se z něj stával lovec žen.První co udělal,když jsme někam přišli,byla prohlídka žen v jeho okolí.Dělal naší partě řidiče,ale byl i montážník.Od všech těchto chlapů jsem se učil řemeslu a opravdu to byla škola.Nejen ,že mě naučili spoustu věcí,ale samozřejmě mě zasvětili i do života.

No a poslední a nejmladší jsem byl já Olda.Usměvavej ,sportovní typ,který neskazí žádnou legraci.Ženy se mi líbily,ale v té době jsem byl takovej vystrašenej zajíček.Rozhodně jsem nepatřil k chlapům,kteří přišli za ženskou a rovnou se zeptali,jestli se spolu půjdou pomilovat.

Byl krásnej den a mi jsme dokončili práci ,kterou jsme si na tento den naplánovali. Po celodenní práci jsme se šli osprchovat ,oblíkli jsme se a vyrazili si prohlédnou další město ,kam nás práce zavála.Po prohlídce a zhlídnutí místních dívek,jež potěšili naše oko ,vedli naše kroky do místního baru na pivko a něco k snědku.

Kecalo se o všem možným.Já byl v té době pořád nadržený.Jak jsme se výborně bavili,stávali jsme se jedním z nejhlučnějších stolů.Naše výbuchy smíchu se nedali přeslechnout.Naš ženatý Libor hned začal oblbovat servírku.U stolu v rohu seděli tři děvčata a já bych je ošukal hned všechny tři.Jedna byla černovlasá a dvě blondýny.Po levé straně baru byly záchody.

Neměl jsem odvahu přijít ke stolu a oslovit černovlásku,která se mi líbila.Tak jsem vždycky slintal,když šla na záchod.Na sobě měla krátkou sukýnku,která obepínala její prdelku a triko.Zadeček měla přímo k nakousnutí a dobře si byla vědoma ,že je pěkná a tak tím zadkem vrtěla.Měl jsem z toho péro jak špalek,až mě to tlačilo.Nahoře byla taky pěkně obdařená.Pěkný čtyřky se jen klepaly pod trikem.

Vždycky,když šla na záchod obdařila mě úsměvem.Nebo jsem si myslel,že patří její krásný úsměv mě.
Začali jsme si povídat o těchto slečnách,jak jsou krásný a jak hezký by bylo je mít v posteli.Stoupl jsem a šel jsem na záchod taky,to už jsem myslel,že mi to péro praskne.Byl to pohled na bohyni a má představivost se rozbíhala na plné obrátky.Ve dveřích jsme se potkali,ale než jsem stačil něco říct už mě tlačil na záchod další chlap,se slovy dělej nebo se pochčím.Pohled jejich očí byl tak dráždivý,že jsem si řekl ,že jí musím opíchat.Něco jsme ještě popili a černovláska šla opět na záchod.

Chvíli jsem počkal a vyrazil jsem na záchod taky.Jak jsem otevřel dveře na chodbu,stála tam a culila se na mě.Podávala mi ruku se slovy,ahoj já jsem Maruška.Já byl tak nadrženej a asi to udělal i alkohol,ale jen jsem se usmál a už jsem ji líbal a tlačil zpět na záchod.Hned jsem jí chytl za ty její kozy .Maruška měla mého ptáka hned venku z kalhot.Já ji vrazil ruku pod sukni a hned jsem cítil jak má vlhké kalhotky.Zajel jsem pod ně a začal jsem jí dráždit tu její vlhkou pičku.Vrazil jsem jí tam dva prsty a Maruška přirážela,že jsem si říkal,aby mi nezlomila prsty. Z piči jí to teklo jak z kohoutku.Začal jsem jezdit po celém jejím těle.Hladil jsem jí ten krásnej zadeček.Z jejich pohledů byla cítit vášenˇ.

Její tělo přímo hořelo.Mnou projížděla slast.Sedla si na mísu shodila triko a já konečně viděl ty její nádherný vemena.Bradavky měla postavený,jak špunty od vína.Chytla mě za ptáka a začala ho dráždit svým teplým jazykem.Jezdila s ním od koulí až k žaludu.Pak si ho vrazila do pusy a to jsem myslel ,že omdlím.Jak ta holka uměla kouřit ptáka.Vrážel jsem jí ho to té její pusinky až po koule a to ještě stačila jazykem dráždit žaluda.Jen si na to vzpomenu a jsem zas vzrušenej.

Podívala se na mě a povídá,tak už mě chlapče ošukej.Otočila se ke mně a já jen odhrnul kalhotky pod její sukýnkou a viděl tu její nádhernou prdelku.Můj klacek si rozkouřila přímo do betonové tvrdosti.To už jsem jí cpal péro do té její vlhké kundy.To byla nádhera.Zadeček se nádherně klepal a oba jsme prožívali vzrušení na plno.Rukama jsem ji držel za ty její kozy a mačkal jsem je a hrál si s jejíma bradavkama.Měla je krásně pevný a mohlo jí být tak dvacetčtyři let.

Ona začala divoce přirážet,že jsem myslel,že mě prohodí dveřma ven.Její kundu šukat byla slast.Péro v ní jezdilo a vzrušení bylo na svém maximu.Přirážel jsem jako by to mělo být naposled.Můj žalud ji vjížděl do štěrbinky a já myslel ,že prasknu vzrušením.Maruška krásně sténala a já už to nemohl vydržet a cítil jsem jak mi škube v péru a všechno to semeno jsem jí nastříkal do té její kundy.Jak to cítila přirazila a narazila mě až na dveře.Držel jsem jí za zadek a užíval si té nádhery.

Maruška se po chvíli otočila a hned měla moje péro zase v puse.Co ta holka dokázala s jazykem.Prstama si hrála s mýma koulema.Byl jsem z té potvory tak vzrušenej,jak mi jazykem jezdila po žaludu,že jsem cítil další vrchol.Začalo mi cukat v klacku a Maruška si ho pěkně sála a nechala si to všechno pěkně vystříkat do pusinky.Přitom mi pořád dráždila mého fešáka.Pěkně všechno spolykala.Ještě chvilku si s ním hrála,když se otevřeli dveře a před dveřma od záchodu stála asi její kamarádka a povídá.Maruš mě se strašně líbí jeden kluk v báru .Já bych ho nejraděj ošukala.To jsem já už lezl ze záchodu oblečenej se širokým úsměvem a povídám.
Tak si to pěkně užíj děvče.Holka na mě vyvalila oči, se slovy Maruš.

Vyšel jsem z záchodů a přisedl si zpět k naší partě.Chlapi hned ty vole kde seš už jsme tě chtěli jít hledat.Já byl rozzářenej jak sluníčko.Po chvilce vyšla Maruš a obdařila mě posledním úsměvem.To už chlapům secvaklo a hned ty hovado,mi si říkáme jak bliješ na záchodě a ty tam zatím šukáš takovou samici.Ten večer mi všichni záviděli.Dopili jsme a vyrazili jsme na ubytovnu.Celou cestu jsem musel vykládat jaký to bylo a co jsme dělali.

To snad není možný ,aby se něco takového stalo,kamaráde ty máš ,ale štěstí.Všichni mi to přáli a já se těšil na další dny a dobrodružství s touto montážní partou.Však jsme jich ještě zažili,ale to zas příště.Marušku už jsem nepotkal,ale kouřit ptáka a šukat ,to teda uměla.Rozhodně se mi vryla do paměti.Jinak Libor asi třetí den dostal servírku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *