Španělksá krása I

Měla krásné havraní vlnité vlasy a oči černé jako uhel. Působila trošku smutně, ale kdo se do těch očí podíval, tak v nich viděl dva plamínky, které daly napovědět, že uvnitř je vášnivá a plná touhy
Pracovala na obrovské farmě, kde se pěstovali pomeranče a kolem byly plné sady.Byla pokojská majitele farmy, byla svědomitá a skromná, nikomu nedával najevo, co má ve svém srdci.

každý večer, když se zavřela ve své komůrce spalovala jí velká vášeň. Myslela na jednoho z dělníků na farmě. Staral se o koně,.. Měl velké pevné ruce, které byly samé svaly. Měl široká ramena a velký hrudník. Vždy když šla kolem, tak se v ní všechno sevřelo a zavrnělo jí v bříšku.

Tolik po něm toužila, ale nesměla se zdržovat tím, že by se s ním zapovídala. Večer ale když přišla do svojí komůrky, tak se celá svlékla a omyla svoje krásné spocené tělo. Měla pěkná malá prsa akorát do ruky s velmi citlivími bradavkami, které ztvrdly jako dva kamínky pokaždé, když se jich dotkla. Krásný malý zadeček, roztomilou malou mušličku, ploché bříško a velmi krásné prstíky.

Sundala ze sebe šaty a omývala se vodou z velkého umyvadla. Nechala kapky ztékat na zem a její tělo bylo za chvíli orosené kapkami. Opět na něho pomyslela. Cítila, jak se jí všechno svírá a ona začíná být mokrá

Myslela na to, jak zvedá těžké bedny s pomeranči a napínají se mu svaly a přitom na něm není znát únava,.. Zajela si prsty na bříško a pak ještě kousek pod něj a zjistila, že je beznadějně mokrá,.. její prstíky rozjeli známý konzert a netrvalo dlouho a celé tělo zaplavila vlna rozkoše

Olízala prstíky, milovala svoji voňavou štávičku, vzrušovalo jí ochutnávat jak chutná. Za chvilku usnula nahá na bílém prostěradle uprostřed horké letní noci.

Druhý den ráno se probudila opět plná chuti, protože se jí zdál žhavý sen. Nestíhala se už ale o sebe postarat a tak si na sebe vzala černou sukni s krajkou a bílou košili a vyrazila do práce. Ten den měla spoustu práce a tak den utíkal. Odpoledne dostala volno a tak se šla projít.

Sla kolem velké ohrady, kde se pásli koně,.. Krásní hřebci s klisnami,.. běhali kolem tryskem a dunění jejich kopyt evokovalo v naší krásce silné pocity. Najednou viděla, jak se v rohu ohrady vzepjal jeden kůň na klisnu a chtěl se pářit,.. Odvracela pohled, ale nemohla se nedívat,.. Nemohla pochopit proč, ale začalo jí to vzrušovat,..

Ta živočišnost,.. Chtěla aby si jí její vyvolený taky takhle vzal a zajel do ní svým velkým penisem, který si často představovala. Místo toho dívala na koně jak naléhá na klisnu a živočišně se s ní páří.

Nešlo to vydržet, byla celá mokrá a musela si pomoct,.. Vedle ní byla opuštěná stodola. Rychle do ní zašla a lehla si na balík se senem.,.. dala si pod zadeček deku, aby jí to nepíchalo. Stáhla si uplně promočené kalhotky a vzala je do dlaní a přičichla k ním. voněli jejím mlíčkem a to jí ještě víc vzrušilo,..

Opřela se a dala stehna od sebe,.. Přivírala oči a myslela na výjev v ohradě a hlavně na svého vyvoleného, jak si jí bere a drsně se s ní miluje. Jedním prstíkem si rozevřela svojí mokrou kundičku a druhou rukou začala přes látku košile hladit bradavky

Byla tak vzrušená, že zavřela oči a začala se naplno ukájet. Zajíždela do sebe prstíkem a tlačila si na svoje místečko až začala vzdychat,.. uvolnila zápěstí a rychle kroužila po poštěváčku. Rozkoš byla už tak silná, že se musela kousat do rtů, aby nekřičela.

Najednou otevřela oči a celá sebou cukla. Proti ní stál její vyvolený. Měl na sobě jen kalhoty s laclem a z poklopce u koukal obří macek. Měl alespon 20 centimetrů a pod ním byl velký pytel s pořádnými kulkami.

Díval se na ní, jak si prstí kundičku a nemohl odolat a vyndal ho z kalhot a začal si ho honit. Okamžitě se mu celý ztopořil a byl celý tvrdý. jeho žalud vypadal jako velká jahoda a na jeho konci se už ukázala první sladká kapka rozkoše.

Naše kráska sebou cukla a postavila se a nechala sklouznout sukni zpátky na stehna a chtěla odejít. Její milý jí ale chytil pevně svýma svalnatýma rukama a položil jí zpátky na balík. Myslela, že se bude bránit, ale samovolně se jí rozevřela stehna

On se mezi ně okamžitě vrhnul a přísál se na její mokrou mušličku vášnivým a mokrým polibkem. Nasál do pusy celý poštěváček a začal po něm kmitat jazykem až se celá prohnula v zádech a ona prsty zajela do jeho černých vlasů.

tlačila mu hlavu proti její kundičce a nechtěla, aby přestal. cítila se hříšně a to jí ještě víc rozpalovalo. K jazyku přidal i prsty které v ní zahnul a tlačil jí na její místečko, až se poprvé udělala a vytekla mu do ruky. On jí zvednul a ona mu jí vzala do jejích maličkých prstíků a políbila ho na prsty, aby ochutnala svojí štávičku.

Potom si dali první vášnivý polibek. Zajel jí jazykem rovnou do její pusinky. Líbali se snad minutu a ona cítila jak zase teče,.. měla mokrá stehna od své štávičky. Opřela se prsty o jeho velké prsní svaly. byla už tak strašně vzrušená, ale tohle jí moc rozpalovalo.

Klekla si na zem a vzala do ručičky jeho obří penis,.. cítila jak krásně voní,. na jeho konci byla kapka rozkoše a tak jí spolkla společně s jeho žaludem a cítila na jazyku jak sladce chutná. Chytla ho pod kořenem a hlavou začala přirážet proti jeho brichu. Jeho pták byl tak obrovský, že se jí sotva vešel do pusinky

začala se bát jesstli jí ho vrazí do kundičky a jestli ano, jestli jí neroztrhne a neublíží jí. VYndala ho z pusy a špičkou jazyka ho lízala na jeho žalud. Dívala se mu do očí a tím ho ještě víc rozpalovala. Cítila jak mu ještě víc tvrdne a byla pyšná na to, jak je šikovná a umí se o tak velkého chlapa postarat.

Neodolala a vzala do svých prstíků i pytel s koulema a měla co dělat, aby se jí mezi prsty vešel. Nasála jednu kuličku do úst a s dráždivým zvukem vyklouzla zpátky z pusinky,… Dívala se mu do očí a začala mu ho rychle honit, až on začal koulet očima a bylo na něm poznat, že bych chtěl stříkat a to ona nechtěla, protože ho chtěla do sebe

Pustila ho a udělal krok zpátky a znovu si lehla na balík sena. Roztáhla stehna a prstíky si rotáhla laplíčky svojí kundičky, aby se do ní lépe vešel. Z malé smutné dívky se najednou stala dračice, která vše kolem spalovala svým žhavým chtivým pohledem.

On si ho držel v ruce a přistoupil k ní. Přiložil žalud vstup do její dírky a chytl jí pod stehny, ona si ho přidržela a on pomalu zatlačil. Zajel do ní špičkou a ona cítila velký tlak a bála se, že to nezvládne, ale naslinila si prstíky a znova mu pohladila špičku ocasu a už to pomalu šlo

vrazil ho do ní s trošku větší silou a ona se opět prohla,.. cítila trošku bolest, ale hlavně slast. On už byl tak divoký, že jí začal projíždět,.. Chvilku se nemilovali, ale pářili se jako ty koně v ohradě. Ona se chytla rukama kolem jeho býčí šíje a on jí celou nadzvedl a svým obrovským tělem si jí na sobě nadhazoval jako pírko a přitom jí projížděl kundičku.

Ona zatínala nehty do jeho zad, ale on to necítil, nemazlil se s ní a pořádně jí to udělal, cítila jak to na ní znovu jde a tak potichu vykřikla v krásné křeči druhého orgasmu. Trošku se na něj zlobila, že už jí podruhé dostal a on je pořád tvrdý a dělá si s ní co chce,.. Mezitím jí položil zpátky na záda a když cítil, jak se udělala tak z ní s mlasknutím vyjel a kochal se tím pohledem na to, jak jí zmítá slastná křeč.

Tentokrát ona seskočila na zem a bosýma nohama si vedle něho stoupla. Byla skoro o dvě hlavy menší než on. Byl tak veliký a samý sval. Zatlačila mu na jeho svalnaté vypracované břicho a on trošku zakopl a svalil se na ten balík sena,.. Jeho tvrdý ocas mu trčel do vzduchu,.. Ona si vyskočila nad něj a chvilku se na něj jen dívala a prsty si hladila kundičku

Nasedla si na bobeček a řekla si, že ho prostě musí dostat. Jeho žalud jí zajel opět do ní, ale ona si teď mohla diktovat tempo a on najednou nemohl nic a ona ho měla ve své hrsti. Zvedala se jen o malý kousíček a ojížděla mu ten jeho velký žalud. On kroutil zase očima a to bylo přesně co chtěla.

Chtěla si to ale ještě chvilku užít a tak dosedla celá a cítila ho až v krku. Chvilku na něm seděla a pak se začala znovu a znovu zvedat až začala zvdychat. Opírala se o jeho svalnaté břicho a stehna. Už to ale nemohla vydržet, opouštěli jí síly a on to vytušil. Chytil jí za zadek a zase jí začal nadzvedávat. Cítila, že svůj boj prohrála a že už jí má zase on v hrsti.

cítila, že to na ní znovu příchází, ale zároven i to, že on stále tvrdne a tak cítila jak to na něj jde. Nechtěla se ho pustit a on jí pustit také nechtěl. V jeden okamžik on vybuchl a začal do ní stříkat jeho horké semeno. Jedna dávka následovala druhou a ona v tu chvíli opět ztuhla v orgasmu. Už byla po třetí.

VYčerpaně se skulila vedle něho Konečně si mohli promluvit. Řekl jí, že po ní kouká už dlouho, ale bál se, že ho tak krásná dívka odmítně. Ona jen sklopila oči a přiznala se, že na něho také myslela,.. Oba měli po krásném milování žízen a tak vzal do ruky pomeranč a silou své ruky ho zmáčkl a mačkal jí mezi rty šťávu z pomerančů a pak jí je zlíbával a oba se tak dělili o sladký nektar.

Vymačkal jí pár kapek i na prsa a opět je rty osušil. Oba cítili, že se chtějí znovu milovat.. Tentokrát pomalu a něžně…. O tom ale až jindy 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *