Je to jen hra

Je to jen hra
Nejspíš už na začátku věděla že s nimi nemá hrát, jenže pokušení bylo velké a výhra mnohem více vzrušující než by si dokázala představit. Princip byl jednoduchý, budou hrát karty a kdo skončí jako poslední bude těm dvěma zbylým sloužit po dobu jednoho dne. A tak se Monika sešla s Martinou a Petrou nad partičkou pokru. A prohrála.

„Tak pojď!“ řekla Petra
„Holky neblbněte“ Bránila se Monika ale to už jí Martina rychle obešla a bleskově přitáhla ruce k opěradlu židle
„Teď si naše otrokyně a jestli se ti to nelíbí tvůj problém“ zasmála se Martina
Monika sebou začala házet a vyděšený výraz v očích napovídal že se jí to skutečně nelíbí. Ovšem to jakoby holky ještě více rozehřálo.
„Neboj se, pro takové vzpurné kočičky tady máme dárek“ řekla se smíchem Petra a z kabelky vytáhla pouta

„Nééé, prosím já myslela že je to jen sranda“ to už ale na jejích zápěstích zaklapli náramky
„Měla jsi mlčet“ řekla Petra a začala si sundávat kalhotky, hotové české porno v reálu.
Jak se zdálo tak jí ta situace velmi vzrušila, protože byly mokré. Bleskově je nacpala Monice do úst a Martina dokončila dílo šátkem takže Monika mohla jen huhlat a tiše se dívat co bude dál. Mezi tím už Petra začala prohledávat její šatník.
Když se za chvíli vrátila, držela v ruce chomáč jejích punčocháčů a v druhé její robertek.
„Tak a teď se trochu pobavíme“, holky nebyly žádní amatéři, tedy amatérky.

Monika začala tiše plakat ale jak se zdálo s těmi dvěma to ani nehlo, právě naopak si z ní začali utahovat.
„Co bulíš ty střevo, nakonec nám ještě poděkuješ“ posmívala se jí Martina
To už jí ovšem Petra zvedala ze židle. Monika se snažila prosit aby jí pustili ale přes roubík se ven dostalo jen tiché huhlání. Petra chytla Moniku pevně za ruce a Martina odešla do kuchyně, za chvíli se vrátila s nožem a zkušenými tahy rozřezala oblečení které měla Monika na sobě. Když kusy oblečení spadli na zem zůstala Monika jen ve spodním prádle černé barvy. Přes košíčky podprsenky se rýsovali naběhlé bradavky tvrdé jako diamant, Monika vykulenýma očima sledovala jak Martina zajíždí rukou do podprsenky, i kdyby chtěla tak se nemohla dotěrným dotekům bránit a byla vydána na milost a nemilost svým novým velitelkám. Kdyby teď natočily sex video, thrly by majlant.

„No jak se zdá tak si hraješ na slušnou holku a přitom jak to vypadá tak jsi uvnitř pěkně zkažená“ zasmála se Martina a vytáhla ruku z podprsenky ale jen proto aby jí okamžitě položila Monice na stehno, uvězněné v černých punčocháčích. Pomalu začala Moniku hladit po stehně, nahoru a dolů, vždy se ruka už už dotkla kalhotek aby okamžitě započala sestup. Monika začala být nesnesitelně vzrušená a huhlání přes roubík už vůbec nepřipomínalo škemrání o svobodu. Po chvilce Martina uchopila Moniku za kotníky a odnesli jí do ložnice, tam jí bez slitování hodili na postel a převalili na břicho. Petra se naklonila nad postel a zašeptala Monice do ucha „Nikam nechoď, hned se vrátíme“ a plácla jí přes zadek, pak obě odešli do kuchyně aby se ani ne za dvě minuty vrátili. Martina nesla chomáč punčocháčů a robertka, zatím co Petra držela v rukou kabelku a na noční stolek vyndávala věci. Desinfekční krém, další pouta, stříbrnou izolepu, černou kuklu z lykry a nakonec několikery nadměrné punčocháče a anální kolík. Monika už ani nepřemýšlela nad tím na co ty všechny věci jsou jelikož podle škodolibých úsměvů jejích mučitelek se to určitě za chvilku dozví.

„Takže holčičko“ škádlila jí Martina „jelikož jsi oblečená jako pouliční děvka, budeme se tak také k tobě chovat. Jsi náš majetek a my s tebou budeme zacházet jak uznáme za vhodné“ Petra nadšeně přikývla a sedla si Monice na záda. Pak jí klíčkem odemkla pouta, Moniku napadlo že nakonec to přeci jen budou obyčejné lesbické hrátky ale to se šeredně zmýlila. Petra jí sice pouta odemkla ale ruce jí za zády držela dál. Monika, snad v domnění že se jí podaří osvobodit, sebou začala házet ale to už Martina přiskočila kamarádce na pomoc, Petra držela otrokyni pevně a tak jí mohla Martina ruce svázat punčocháči, pak jí bleskově obrátili na záda takže si na rukách ležela a nemohla se ani hnout jen poulit oči a čekat co bude dál.
„No vypadá to že jsi nějaká neposlušná, to ti budeme muset dát lekci“ řekla Martina naštvaně, pak kývla na Petru a ta vzala ze stolku černou neprůhlednou kuklu z lykry. Vmžiku jí vězenkyni natáhla na hlavu takže přišla o zrak a částečně i sluch. Teď začala Monika propadat panice jelikož se nemohla bránit, křičet ani nic neviděla. Chvíli se nic nedělo ale pak cítila jak jí každá chytla za jednu nohu a pomocí silných punčocháčů jí přivázaly ke sloupkům postele. Nejen že teď byla smyslově omezená ale už měla i svázané ruce a roztažené nohy tak, že si s ní mohli dělat co chtěli.

„Teď tě naučíme co děláme zlobivým holkám“ zasyčela škodolibě Petra“
Jedna z mučitelek odešla do vedlejšího pokoje ale hned se vrátila. Monika kňučela do roubíku a po tvářích ji tekly slzy strachu. První rána přišla nečekaně a více než bolest jí překvapilo že trapitelka mířila na její mušličku. Pak přišlo ještě několik ran. Strašné na tomto mučení bylo to že díky kukle neviděla blížící se rákosku, rány nebyly příliš bolestivé avšak citlivé kundičce dávali pořádně zabrat, po chvilce se cílem rákosky stali její prsa. Monika prosila a žadonila o slitování ale jak se zdálo tak čím víc huhlala do roubíku tím víc se to jejím tyrankám líbilo. Možná po minutě, možná po pěti, snad po hodině přestali.

„Tak to by ti mělo dát za vyučenou aby sis pamatovala kdo komu slouží“ Pak Monika ucítila jak jí odvazují nohy, zaradovala se že už je s mučením konec a čekala až jí sundají tu protivnou kuklu. Jaké však bylo její zděšení když jí jen překulili na břicho.

Petra a Martina se rozhodli Moniku ještě pořádně potrápit a tak jí na svázané ruce natáhli jednu nohavici punčocháčů a přes hlavu a ramena druhou. Museli se smát jak Monika rozkošně prosí o milost. Pořádně jí punčocháče přetáhli tak že lem měla pod prsy. Pak jí obě nohy strčili do jedné nohavice nadměrných punčocháčů a vytáhli k pasu, pak dostala Petra nápad jak otrokyni zpestřit odpočinek, vzala anální kolík, překvapením bylo že uvnitř je zabudovaný vibrátor na dálkové ovládání, za pomoci lubrikantu ho zarazila Monice do zadečku až vyjekla.
„No no ty citlivko“ řekla Petra posměšně
Potom jí mezi nohami protáhli jedny punčocháče na kterých udělali uzle a do kundičky jí zavedli její vibrátor na dálkové ovládání, pak jí zpět vytáhli kalhotky a zajistili punčocháče s uzlíky tak že přesně dráždili její klitoris.

Aby to však neměla tak jednoduché, punčocháče pořádně napnuli takže se jí do štěrbinky zařízli a při každém pohybu tlačili a působili nepříjemně. Martina si zatím sedla za Moniku a její svázané tělo překulila na sebe. Pak jí pomocí punčocháčů podvázala prsy takže jí trčeli vpřed a bradavky začali být extrémně citlivé. Její prsty jí začali jezdit po těle až měla Monika pocit že se udělá hned a vybuchne jak supernova. To ovšem Martina nedovolila a ve chvíli nejbližší orgasmu jí na bradavky přicvakla svorky. Monika zaskučela do roubíku a odměnou jí byl Martinin škodolibý smích. Pak Martina kývla na Petru že je vše připraveno a s její pomocí Monice přetáhli druhou nohavici nadměrných punčoch přes hlavu a stáhli k pasu, jako finále ještě na lemu punčocháčů udělali uzel takže v nich Monika byla uzavřena jako v kokonu. V tu chvíli už Monika nebyla schopná vůbec ničeho jelikož měla ruce svázané a zajištěné za zády, na hlavě kuklu přes kterou nic neviděla a roubík jí bránil ve volání o pomoc. Musela ležet v nepohodlné pozici na zádech a jen čekat na libovůli domin do jejichž spárů se dostala.

„Hezky se vyspi subinko“ zašeptala jí Martina do ucha a bleskově jí rákoskou přetáhla přes spoutaná ňadra a druhou ranou přes kundičku. Monika jen vyděšeně zaúpěla.
„Asi už by tě teď moc nezajímalo že my jsme trošičku podváděli“ zašeptala jí se smíchem Petra do druhého ucha „My už si tě totiž vybrali dávno“ Monika cítila jak její prsty tlačí přes punčochový vak a kalhotky na její klitoris. Pak se obě zvedli a vyšli z pokoje, jen Martina se ještě u dveří otočila a řekla „Nastavila jsem ti tam náhodný program ať si můžeš užít trochu relax“ pak Monika ucítila jak se v ní probouzí oba vibrátory aby jí trápili, první vlna byla jen krátká a robertci zmrtvěli dřív než se mohla udělat. Monika věděla že to může trvat hodiny než se podaří aby uměláci vydrželi dostatečně dlouho a ona dosáhla kýženého orgasmu. Čekala jí dlouhá noc spoutaná ve své vlastní posteli pod nadvládou dvou domin kterým měla až do zítřka večera sloužit.

Kapitola 2
V noci toho Monika moc nenaspala ale k ránu se jí přeci jen podařilo na pár chvil usnout. To už tady ovšem byly její trapitelky a budili jí.
„Tak už jsi toho naspala dost, vstáváme!!!“ zvesela zavolala Martina hned ode dveří. To už ovšem otrokyni uchopili za nohy dvě ruce a stáhli jí z postele na kožešinu která ležela na zemi. Pak jí obě dvě zvedli a zády přitiskli ke sloupku postele. Pomocí punčocháčů se jim podařilo Moniku přivázat tak pevně že se vmžiku nemohla pohnout ani o centimetr.

„Tak je to správně, tichá a poslušná“ zašeptala jí Petra do ucha a Monika cítila jak se jí ruce rozběhli po těle zkoumaje každý záhyb a skulinku, dovádivě objížděla prsty její bradavky. To už jí však Martina odtrhla.
„Co děláš, ty hloupá, tady jsem!“ řekla přísně, pak Petru opřela o sloupek ke kterému byla přivázaná Monika jako by tam snad ani nebyla a začala se s ní mazlit. Monika žadonila aby si jí také všímali ale děvčata se mezi tím vrhla do postele a Monika mohla jen tiše poslouchat jejich slastné vzdychání. Svorky na bradavkách boleli a v kundičce jí řádil umělohmotný vetřelec. Nebylo se čemu divit že byla frustrovaná a bylo jí do breku.

Když si její mučitelky pohráli řekla Martina „Skočím na nákup, zatím tu malou děvku pohlídej“
Pak Monika uslyšela jak klapli dveře a ucítila jak se ji dotýkají chtivé ruce. Věděla že teď se Petře neubrání ani kdyby chtěla, zkusila do roubíku prosit o pomoc ale ven se dostalo jen huhlání.
„Takže ty sis myslela že nad náma můžeš zvítězit?“ zašeptala jí Petra do ucha a dvěma prsty chytla její poštěváček. S bleskovou rychlostí ho prudce stiskla takže Monika se začala svíjet. „Teď jsi jen moje a já tě budu mučit jak budu chtít, navíc pro tebe mám malé překvapení“ začala se smát a Monika cítila jak jí odvazuje od sloupku, pak jí odtáhla k pelesti a bezohledně hodila na postel. Nohy jí punčochami přivázala k pelesti a sedla si jí na hlavu. „Pořádně mě vylízej nebo uvidíš ty malá couro!“ Subinka ani nemohla namítnout že to půjde dost těžko přes punčocháče a kuklu ale to Petře asi vůbec nevadilo. Začala jí kundičkou jezdit po obličeji a její nos používala k dráždění poštěváčku. První rána přiletěla nenadále a mířila na spoutanou mušličku neboho Moniky. „Pořádně ty střevo!“ zakřičela Petra a Monika ucítila jak robertek v její kuničce ožil, cítila jak v ní narůstá vlna která neodbytně mířila až na vrchol. Pak se však nenadále stalo něco zvláštního, prvně cítila jen lehké brnění, pak však přišla křeč způsobená elektrickým proudem, měla pocit že jí mušlička hoří a křičela i přes roubík. „Tohle tě čeká když nebudeš poslušná subinka!“ Zahrozila jí Petra a pro jistotu do ní pustila ještě jednu dávku. Teď ubohá subinka pochopila proč je na robertku ten kovový pruh. Zatím co se vzpamatovávala ze šoku, Petra rejdila po jejím obličeji jako splašená, punčocha i kukla už byly nasáklé jejími šťávami. Monika se snažila co mohla a tak nakonec se stehna její mučitelky sevřeli v milostné křeči, až měla Monika strach že se udusí.

„Tak dobře ty čubičko, trochu jsi mě potěšila a teď si zase já pohraju s tebou“
Monika slyšela jak odchází ale hned se zase vrátila zpět. „Mám pro tebe překvapení subinko“ její hlas dával znát že záleží na interpretaci kdo bude mít z překvapení radost. Petra Moniku odvázala od postele a převalila na břicho, pak jí posadila na kolena a přes hlavu jí přetáhla punčochové kalhoty jejichž nohavice jí pevně uvázala kolem stehen. Teď byla Monika předkloněna dopředu, ruce pevně svázány za zády a zadeček špulila do prostoru. Petra prořízla všechny vrstvy subince v rozkroku a vytáhla jí z análu a kundičky uměláky.

„Ale, ale, ale, víš co se říká. Kde je vystrčeno tam je dovoleno“
Pak zapnula Monice kolem krku obojek od kterého vedlo vodítko a na pysky jí připnula svorky až subinka zaskučela do roubíku.
„Tohle je punčochové rodeo“ řekla s úšklebkem
Mezi tím si Petra do kundičky zavedla oboustranné dildo s kalhotkami, takže jednu část měla v sobě a druhá trčela do prostoru. Prvně se jemně dotkla špičkou Moničiny lasturky a s potěšením sledovala jak sebou cukla. Do jedné ruky uchopila vodítko od obojku a řetízek kterým byly svorky na pyscích nebohé subinky spojeny, do druhé pak punčochu kterou byly svázána Moničina prsa. Potom zatáhla za obojek a řetízek a do mušličky jí vrazila dildo se slovy „Hý, malá!“ a přitíhla punčochu. Monika zařvala do roubíku ale ven se dostalo jen nezřetelné huhlání a Petra začala rychle přirážet. Nic nedbala na to jak se subinka cítí, střídavě tahala za obojek a pysky a střídavě za prsa. Monika brečela ale nebylo jí to nic platné, jelikož se nemohla ani bránit a ven se dostalo jen málo zvuků. Pak, v jediné chvíli veškeré nahromaděné napětí vyvrcholilo do nejmocnějšího orgasmu jaký kdy zažila. Nejméně na několik minut pro ní přestalo existovat cokoliv jiného. Nakonec si uvědomila že její mučitelka přestala. Ležela na boku, ruce spoutány za zády, ohnutá dopředu, celá zabalená v punčoše, prsa i kundička jí boleli od svorek, neschopná čehokoliv a vydaná na milost a nemilost dvou dominantním sadistkám ale i přesto se cítila skvěle.

Kapitola 3

Zbytek dne uplynul v klidu. Monika tiše ležela na posteli a vystrašeně čekala co se bude dít dál. V podvečer se vrátila Martina z nákupů, Petra se s ní přivítala.

„Neříkala jsem ti že si s tou subkou nemáš hrát!!!“ vynadala Martina Petře „Teď si náš nový host bude myslet že tu máme poškozené zboží!“
V tu chvíli Monika ucítila jak něco padá vedle ní na postel, u ucha se jí ozvalo huhlání někoho kdo je spoutaný a snaží se prosit o milost.

„Copak je ty čubko! Nepoznáváš našeho hosta?“ zasmáli se Martina i Petra
Martina nůžkami rozstřihla nové otrokyni punčocháče ve kterých byla celá zabalená, stejně jako Monika, v rozkroku aby jí do kundičky mohla zavést oboustranné dildo. Uprostřed dilda byly kalhotky, takže je otrokyni řemínky připoutala k tělu aby si dildo nemohla vytáhnout. Pak jí zvedli.
„Tak a teď tu kurvičku na posteli ošukáš, rozumíš!“
Pak novou vězenkyni dotáhli přímo k Monice a brutálně jí vrazili dildo do nastavené mušličky. „Tak a teď nám ukážete pořádnou šukačku nebo vás stlučeme dokulata“

Aby svým slovům dodali důrazu Petra rozverně švihla novou otrokyni přes zadek. Ta zaskučela do roubíku a začala rychle přirážet. Monika se cítila jako kus masa který někdo používá ke svému pobavení. Statečně snášela utrpení, které však jak se zdálo zase takovým utrpením nebylo. Vlastně si zneužívání docela užívala a dnešního dne už její huhlání do roubíku pramálo připomínalo prosbu o pomoc. Začala na novou dívku přirážet aby ještě více prohloubila potěšení z nucené soulože. Během několika minut už funěla do roubíku a cítila jak se v ní opět hromadí mohutná vlna sexuálního vzrušení. Nakonec přehrada přetekla a Monika se zhroutila v křečích aby si vychutnala bouřlivý orgasmus. Taktéž nová dívka během pár minut dospěla k vrcholu a zapomněla žadonit o slitování.

„Tak se na to podívej má drahá, jak si to ty kurvičky užívají. Věděla jsem že bude mít Monika radost z návštěvy své nejlepší kamarádky. A jak se zdá tak Gábině se její nová pozice také líbí“
Teprve teď Monika pochopila kdo že je ta nová zajatkyně. Byla to její nejlepší kamarádka Gábina, tichá a plachá dívka. To už ovšem Martina odtáhla obě dívky od sebe, odvázala Monice punčocháče které jí nutili vystrkovat kundičku a za pomoci své kolegyně jí opět pevně přivázali ke sloupku postele, takže se nemohla ani hnout.

„To jsi nevěděla viď, Gábina si s námi chodí hrát už dlouho, je to naše oblíbená subinka. To ona nám tě doporučila“ Zašeptala Petra Monice do ucha, pak se sehnula a celkem nevybíravě jí do kundičky zarazila ji už dobře známí vibrátor, poté jí kundičku zalepila páskou takže vibrátor neměl šanci vypadnout.

„Tak holčičko, teď sis užívala a teď si zase budeme užívat chvíli mi, Gabče jsme na tělo přidělali měřící zařízení se spínačem k tvému vibrátoru, jakmile dosáhne orgasmu, ty dostaneš elektrošok a budeš je dostávat do chvíle než se ta druhá coura vrátí do normálu. Tak si to užij“ Zasmála se Martina
Poté Gábinu přivázali za ruce a nohy a začali se na ní střídat, každá jí chvíli dráždila, bičovala a opět dráždila a ve chvíli kdy se vzepnula v milostné křeči se škodolibě smáli skučící a svíjející se Monice u sloupku.

Co na plat že prosila, brečela, žadonila. Nemohla se ani hnout a jen snášet sadistické mučení svých paní. Okolo půlnoci se hra přestala bavit a přivázali Gábinu punčochami k druhému sloupku. Také jí zavedli do kundičky vibrátor a zalepili páskou. Nakonec jim oběma nastavili na časovači proměnný program na vibrace a elektrošoky a odešli spát. Moniku a Gábinu čekala dlouhá noc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *