Milování se sestrou

Jmenuji se Jana, je mi 24 a ráda bych vám vyprávěla můj příběh. Musím se vám přiznat, že jsem lesba – no co je na tom, že? Ráda se mazlím s těmi krásnými nadrženými samičkami, kterých je kolem nás spousta, ráda lížu jejich nenasytné prcinky, které to tak moc chtějí, ale ze všeho nejraději mám svou sestru Jitku…

Na to, že jsem trošku jiná než všechny ostatní holky, jsem začala přicházet záhy – už jako holka v sedmé třídě jsem si začínala všímat, že když se po tělocviku nahrneme se spolužačkami do sprch dělá mi náramně dobře je pozorovat nahé. Líbilo se mi dívat se jak se jejich hebké ruce dotýkají koziček, jak svůdně kloužou po nohou až k sladké jeskyňce, či jak rozevírají prdelku a odhalují tak skvostnou zadní dírku, ale k tomu, abych si na tu nádheru sama sáhla jsem se nikdy neodvážila.

Snad jen tehdy, když mi dotyčná spolužačka dovolila umýt jí záda. To pak byla hotová symfonie a více než na záda dala jsem si zatraceně záležet aby mé prstíky pěkně po stranách masírovaly kozičky, nebo aby prstík nezbeda atakoval sladkou a nevinnou prdelku a světe div se těm holkám se to většinou líbilo! Vždy jsem se pak, když všechny ty skvostné samičky odešly, musela pěkně rukou uspokojit. Divoce jsem se zmítala a přirážela na svou ruku, zatímco na mé rozpálené tělo dopadaly kapičky studené vody a bylo mi nádherně.

Jak jsem stárla byla má sexuální orientace čím dál tím zřejmější a už jsem se za ni ani nestyděla, i když tedy ve škole jsem si dávala pozor. Ale jakmile za mnou zaklaply školní vrata už jsem byla ve svém živlu a hledala podobně zaměřené kámošky. Měla jsem štěstí, protože jsem brzy jednu našla. Jmenovala se Markéta a bylo jí 21. Krásná, drobná blondýnka s na mikádo střiženými vlasy, malou prdelkou a kozičkami číslo dvě – to byla má první opravdová učitelka lásky se ženami!

Scházely jsme se spolu skoro každý den, většinou u ní na koleji, protože u nás by bylo zle a užívaly si společně co hrdlo ráčilo, někdy to bylo jen takové romantické mazlení, jindy zas tvrdá a nesmloumavá soulož dvou samic, to podle toho, jak se Markétě dařilo ve škole a já se do ní doopravdy zamilovala. Jenže Markéta dostudovala a já jsem byla rázem sama, bez žádné kámošky, která by byla ochotná ukojit naše společné tužby a dost těžce jsem to snášela.

Vzpomínala jsem na to, jak mě něžně líbala a zbavovala svršků, jak laskala mé kozičky a jak si dala záležet na tom, aby se mé bradavky dokonale postavily. Živě jsem viděla, jak mé rty lížou její sladké kozičky a jak vnikám do její skvostné vyholené lasturky, aby mi pak ona mohla v šedesátdevítce oplatit stejnou mincí a přivést mě k nádhernému orgasmu.

Vzpomínala jsem ale i na naše divoké orgie, kdy ze mě divoce servala šaty a celičkou nahou přivázala mě k žebřinám u nich na pokoji a pak mě celý večer střídavě mučila a střídavě obšťastňovala. Milovala jsem to, když na mou prdelku dopadaly rány biče, když mi jí pěkně do krve rozedřela a pak do mě vnikla velkým a silným oboustranným robertkem, stejně jako jsem ani nedutala, když mě začala šlehat přes kozičky či mou dírku uspokojovala vibrátorem. Její vynalézavost neměla hranic a vždy mě dokázala něčím příjemně překvapit. Ale teď, teď je pryč a já se na ní snažila zapomenout a vůbec se mi to nedařilo.

Vracela jsem se tehdy domů jako mátoha, až to mé mladší sestře Jitce nedalo a jednou, když už jsem se chystala jít spát zaťukala na dveře mého pokoje. „Ahoj ségra, víš pozoruju už tě dlouho, ale poslední dobou mi přijdeš nějaká jako vyměněná. Je všechno v pohodě?“ Zeptala se a v očekávání toho, že se s ní o tom začnu bavit vklouzla jakoby nic ke mě pod deku.

Bylo mi v tu chvíli krásně, i když jsem jinak byla hodně moc smutná. Zase jsem vedle sebe cítila hřejivé ženské tělo, krásné pevné prsíčka mé mladé sestřičky a její nožku pěkně natlačenou na mé teď už pomalu vlhnoucí lasturce, na což mé tělo okamžitě zareagovalo a zatímco se mé kozičky pěkně postavily, má lasturka začala vlhnout.

Byla jsem z toho celá omámená a tak mi ani nepřišlo divné se o celé věci se svou ségrou začít bavit. Nevím nakolik to chápala nebo nikoliv, přeci jenom jí ještě nebylo až zas tak moc, aby mohla mít podobné zkušenosti, ale když jsem jí celé své trable se ztrátou mé milenky Markéty vypověděla, dívala se na mě chápavě a snažila se mě utěšovat. „Nebreč Jani, však to bude dobré, zase si najdeš nějakou jinou holku, neboj!“ Ale já jsem nebyla k utišení a dala se do usedavého pláče.

Když jsem se konečně trošku vzpamatovala, můj chtíč byl silnější než já a já dostala na ségru ohromnou chuť. Vlastně až teď mi došlo jaká je to krásná holka! Dlouhé kaštanové vlasy do půli zad, krásné čokoládové oči, které si tak ráda podmaňuji a pak ty nádherné jehlánky koziček – prostě k pomilování. K tomu ještě prdelka jako česnečka a krásné nohy – fakt klasa kočka!

Přitáhla jsem si jí k sobě a dřív než stihla jakkoliv protestovat, začala jsem ji vášnivě líbat. Nejdříve se bránila a snažila se osvobodit z mého objetí. „To přece nemůžeme, jsme sestry!“ křičela, ale mě v tu chvíli bylo všechno naprosto jedno a toužila jsem po jediném – uspokojit ten svůj nenasytný chtíč a se ségrou se pomilovat.

Dala jsem jí facku a přitáhla si jí k sobě blíž. Účinek se rázem dostavil – najednou se uklidnila a začala mi mé polibky oplácet. „Miluju tě sestřičko, si tak krásná!“ opakovala jsem a zahrnovala tu mladičkou princeznu sladkými polibky. Mé ruce pomalu mizely směrem k jejímu zadečku, pod kterým končila její noční košilka, abych ji z ní mohla vysvobodit a konečně se pokochat naplno tou mladistvou krásou. Nebránila se a za chvilku přede mnou stála tak jak jí bůh stvořil – tak sladká a nevinná.

Její klín, zahalený jen droboučkým chmýřím a její jehlánky se vztyčenými bradavkami to byly teď cíle mého milostného snažení. Vášnivě jsem se na ně přisála a začala je laskat. Bylo na ní vidět jak svádí vnitřní boj. Na jednu stranu jí mé snažení bylo příjemné, ale rozum, ten jí říkal ne. Mé ruce začaly pomalu klouzat k jejímu bříšku hladily vnitřní stranu jejích stehen, které v reakci na mé doteky doširoka rozevřela. Zřetelně jsem cítila jak vlhne a měla jsem jí právě tam, kde jsem jí chtěla mít…

Přisála jsem se opětovně na její ústa a zatímco se naše jazyky proplétaly ve vášnivém polibku, můj prstík nezbeda začal pomalu vnikat do její sladké a teď už roztoužením rozevřené lasturky. Pomaličku, jen co mi její pannenská blána dovolila vrážela jsem ho do té sladké princezny a bavila se tím, jak se prohýbá slastí. K jednomu prstíku přibyl druhý, třetí a má krásná sestřička začala vzrušením sténat – chudinka ještě netušila, co jí čeká vzápětí.

Má lasturka už také tekla jako Dunaj a já měla akutní potřebu nechat si to taky udělat. A tak jsem neváhala, stáhla své sněhověbílé tanga, přiklekla nad sestry hlavou a poručila jí:“A teď mi má milá sestřičko pěkně vylížeš barunku!“ Spatřila jsem děs v jejích očích, ale nebrala jsem na to ohled, však se to ta malá čubka naučí. A bez váhání jsem přisedla svou rozcapenou píčou na její sladkou pusinku. Sama jsem pak rozevřela její lasturku a jazýčkem hbitě počala zpracovávat sestřin hrášek!

Chvilku jen tak pasivně přijímala mé laskání, už mě to docela začínalo štvát! Konečně se i ona probudila k životu a její jazýček se počal nesměle nořit do mé lasturky. Konečně se dotkla mého k prasknutí nalitého hrášku a začala ho pomaličku opečovávat, až jsem se celičká zachvěla. Učila se zatraceně rychle! „To ti nedaruju,“ řekla jsem si pro sebe, když mi ta malá kurvička začala zle zatápět, až jsem se bála, že se už udělám! Ale nedala jsem se. Zvýšila jsem své úsilí a jen její chvějící se skvostné tělo a výkřiky slasti byly odpovědí na otázku, kdo tentokrát vyhrál.

Byla sladká! Ležela tam a pomalu se vzpamatovávala z prožité rozkoše zatímco já hledala mohutného oboustraného robertka, kterého jsme s Markétou velmi často používaly. Nasadila jsem ho do své kundičky a pečlivě upevnila, zatímco jsem té malé čubce poručila ať si klekne na všechny čtyři a vyšpulí na mě prdelku.

Bez váhání poslechla, i když jakmile spatřila ten obrovitý nástroj, tak trošku znejistěla. Přistoupila jsem k ní a zavedla robertka na samý okraj její kundičky. Mé vzrušení narůstalo a já cítila nutkavou potřebu konečně se udělat a uvolnit ty zvířecí pudy, které mě dočista ovládly. Má hlava pracovala na plné obrátky až se v ní zrodil čertovský nápad, který jsem se ihned rozhodla realizovat.

„A teď sestřičko z tebe udělám dospělou ženu, řekla jsem jen škodolibě a divokým přírazem jsem zbavila tu sladkou prcinku pannenství. Muselo jí to strašně bolet, ale to mě v tu chvíli bylo jedno. Cítila jsem přitom nad ní nádhernou převahu, prostě takový nepopsaný pocit, který mi říkal, že si s ní můžu dělat všechno, že je jen hračka se kterou si můžu hrát a uspokojovat mé tužby, nehledě na to, že mě nepopsatelně vzrušovalo i to, že je to moje sestra.

A to byla ta poslední kapka… Nohy se mi roztřásly a celé mé tělo se zachvělo v obrovském orgasmu, který mě zcela vyčerpal. Odpadla jsem vedle ní a ještě hodnou chvíli jsem tam jenom tak ležela a vzpamatovávala se z toho nádherně perverzního zážitku. Nakonec jsem jí políbila a řekla:“Promiň Princezno, ale musela jsem.“ A ona se na mě jen chápavě usmála. „Bylo to krásný Jani!“

Tak jsem udělala ze své sestry dospělou ženu a zároveň svou oddanou milenku. Užívaly jsme si spolu od té doby často a bylo toho moc nádherného co jsme společně prožily, ale o tom až někdy příště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *