Holiday job I.

Jmenuji se Julia a můj příběh se vám asi bude zdát vadný, ale věřte či ne, je pravdivý. Jen pro pořádek uvedu, že je mi více jak dvacet a nejsem zaměřená jenom na chlapy…

O prázdninách jsem dělala brigádu v jedné malé firmě jako sekretářka spolu s mojí kamarádkou Jessie. Okukoval nás tam jeden mladý šéf, Scott Trancy. Kromě něho je ve firmě ještě jeden šéf, nějaký pan Arrowman, ten tam ale prý přijde tak třikrát do roka a já osobně jsem ho neviděla ani jednou. Ještě musím říct, že spolu s Jess máme malý byteček, kde spolu žijeme. Možná vás bude taky zajímat, že Jessica je lesba, ale už nechme toho kecání na začátek a pojďme si říct, co se vlastně stalo tak zajímavého…

Onoho dne, o němž vám chci povědět, jsem zaspala. Jessie mě vždycky budí, ale dneska spala u jiné kamarádky a já zapomněla na budík.

Přestože jsem se nezdržovala ani převlékáním, snídala jsem ještě v autobuse. Můžeme chodit oblečené jak chceme, protože (jak říká šéf) když jsou ve firmě tři lidi, nemá cenu se nějak omezovat, ale to, co jsem měla v ten den, bylo asi opravdu moc.

Až na cestě jsem se zděsila, co to mám na sobě. Dole jsem měla extra krátkou minisukni v tygřích barvách a nahoře bylo bílé tílko s vyzývavým výstřihem a úzkými ramínky, které odhalovalo břicho a které mělo přes prsa obrovskou černou číslici 69.

V tom spěchu jsem vůbec nemyslela na to, co mám na sobě a teď už to nešlo vzít zpět. Včera jsme byly na diskotéce a když jsem se vrátila, byla jsem příliš ospalá na to, abych se obtěžovala nějakým převlékáním.

Všechno tohle nebylo nic oproti tomu, co jsem zjistila v příštích vteřinách. Neměla jsem spodní prádlo! Na dýze se totiž děly divoké věci a já jsem o své prádlo někde přišla… Ten den mi to prostě všechno nějak ujelo…

Odvážně jsem vstoupila do místnosti velmi opatrnou chůzí (abych neodkryla to, co vlastně vůbec zakryté nebylo) a s bradavkami vystupujícími pod sexy tílkem se sexy číslem na prsou…

Trancy byl ve svém kanclu, tak jsem toho využila, bleskurychle jsem se posadila na židli vedle Jess a dělala jsem si svou práci jakoby nic. Jessie se na mě koukla vytřeštěným pohledem a já jí musela v rychlosti všechno vysvětlit.

Zrovna v tu chvíli, kdy se mi smála, vešel na náš sekretariát šéf. Nejdříve si toho nevšiml a dával nám nějakou práci, ale potom jeho zrak upřel na mně a to bylo, jako by ho někdo praštil pánvičkou. Došla mu řeč a na několik předlouhých vteřin byl pořádně zaskočený. Rychle dopověděl, co nám chtěl říct a okamžitě zmizel zpátky ve dveřích.

Začaly jsme se smát a dělat svou práci. Zdálo se, že aféra už skončila, ale ani zdaleka to nebyla pravda… Měly jsme mu totiž donést nějaké papíry do kanceláře.
Prosila jsem Jess, ať zajde ona, ale ta se mohla jen potrhat smíchy. Nezbylo mi, než pomalu jít se složkou k pracovnímu stolu, kde seděl Scott a přidržovat si minisukni.

Opatrně jsem mu to položila na stůl, a chtěla jsem jít pryč. Celou tu chvíli se na mě nepodíval, ale najednou zvedl hlavu a řekl mi, abych počkala. Sebral tam pár papírů a dal mi je do ruky s tím, že to máme zpracovat do databáze. Potom zase sklonil hlavu a psal dál, při čemž mi sdělil, že dnes bude v práci déle, protože našel chybu v jednom záznamu a jestli bych mu s tím nepomohla.

Rozpačitě jsem souhlasila a už jsem odcházela, když mi spadl jeden papír. Rozčileně jsem se sehnula jak nejvíc to šlo a list jsem sebrala. Ještě jsem měla hlavu dole, když jsem si uvědomila, co všechno jsem mu ukázala tím jedním sehnutím. Hned jsem se narovnala a vycouvala z místnosti. Měl sice hlavu dole, ale nic bych nedala za to, že se nepokochal pohledem na můj zadek…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *