Pekelná láska X.

David poučen předchozí reakcí černocha na odpor, čekal co se bude dít. Ucítil drsný jazyk jenž mu lízal kulky visící ve vzduchu…při tom se blížil pomalu k zadnici až se dotkl konečníku.

Pokračoval v lízání konečníku a snažil se špičkou dostat co nejhlouběji. Davidovi to nebylo příliš příjemné a počal opět dělat protipohyby. V tom vše ustalo. Černoch jej s přátelským mručením postavil opět obličejem proti sobě. Sám si k velkému úžasu a překvapení Davida klekl.

Popadl Davida jemně jako panenku v pase a přiblížil si jeho pyj k obličeji!! Davidovo ocas je uchopen černochovou obrovskou pusou. Pusa lehce pojmula celého davidova čuráka a černoch jej počal v puse jemně žmoulat a cucat.

Měl neuvěřitelně jemné pohyby. Převaloval si jej jako peříčko. Zároveň neuvěřitelně jemně zpracovával jeho varlata.

Davidovi ztvrdl čurák tak rychle až jej to samotného překvapilo. Černoch nepřestávaje si pohrávat s jeho varlaty začal pevněji svírat pysky své velké tlamy jeho tvrdnoucího čuráka a David pocítil, že se mu to líbí.

Začal sám aktivně šukat černochovu pusu s tlustými rty. Nemohl se už udržet a vzdychal slastí. Chvílemi zpomaluje a zrychluje pohyby jako při prcinkání kundičky. Cítil, že jeho semeno co nejdříve vystříkne do černochovy pusy.

Náhle černoch pustil Davida na zem. Davidovi stál čurák jako stožár a on čekal co bude dál. Černoch pohladil opět Davida tlapou po hlavě a otočil se k němu zády. Lehl si na břicho a povystrčil svůj gigantický zadek. Při tom něžně zamručel na Davida.

Ten pochopil co černoch naznačuje a jelikož věděl, že odpor je marný přiblížil se k jeho zadku… Když však uviděl chlupatý zadek pod nímž se houpaly dvě obrovské koule zarazil se. Černoch otočil hlavu a při pohledu na váhajícího Davida asi pochopil nebo vytušil co se děje v jeho hlavě… Zamručel opět jako rozlobený medvěd a docela legračně zavrtěl svou obrovskou zadnicí.

David rezignovaně zavřel oči a po paměti počal strkat svůj ještě ztopořený pyj do míst kde tušil konečník černocha. K jeho překvapení vnikal pyj do příjemně těsné dírky a vklouzl dovnitř jak po másle. Spokojené medvědí mručení černocha bylo neklamným znamením, že černochovi se to líbí.

David ještě částečně vzrušen z předchozí polohy šukal černocha jenž mlel zadnicí jen pár minut a cítil, že semeno půjde ven! A v tom se to stalo! Uslyšel bublání a ucítil kolem pyje jemné zavanutí… Nejdříve tomu nevěnoval pozornost, ale pojednou ucítil hrozný puch!

Pochopil, že jemný vánek kolem pyje byly větry, které vypouštěl černoch. Davidovi se zvedal žaludek a jeho vzrušení bylo ta tam. Pyj měl sice stále automaticky tvrdý, ale nic víc…

Prcal a šukal teda černochovu zadnici ještě asi pět minut a nic se nedělo. Nebyl prostě po té události schopen se udělat…naopak černoch blaženě hekal a mručel…

Avšak asi po dalšich deseti minutách, když už byl David zpocený námahou, začal být i černoch neklidný. Po dalších asi deseti minutách stálého šukání náhle počal černoch zuřivě mrskat zadnicí a přirážet.

David cítil, že se vzrušuje a přichází na něho chuť vystříkat semeno do černochova otvoru. Zrychlil tedy také a ucítil, že semeno už půjde ven. Vrážel tedy pyj důrazněji a rychleji do díry.

Náhle semeno začlo stříkat a černoch zařval rozkoší neboť cítil, že mu do konečníku pulzuje Davidovo semeno!

David po chvíli skončil a vytáhl pyj z konečníku. Všiml si, že černoch si zajíždí prstem do zadku a olizuje si z nich Davidovo semeno a spokojeně mlaská. David unaven sedl na zem a čekal co se bude dít dále. Náhle uslyšel šoupavý opatrný zvuk za sebou a otočil se…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *