Naya III.

Naložil jsem, co požadovala na tác a přišel ke stolku, kde mě Naya čekala líně rozkročená na veliké kůží polstrované židli. Její černá krátká sukně zlehka a dráždivě zakrývala její stehna. Nahoře neměla nic a její prsa nedávala jinou možnost, než je upřeným pohledem doslova olizovat. Můj penis se stále potýkal s prudkou erekcí a Naya se tím nesmírně bavila. Bylo to součástí hry. Ona se uspokojovala, hrála si a já trpěl nejen bolestí, kterou se Naya skvěle bavila, ale i nepředstavitelným a neukojeným vzrušením.

Pokládal jsem tác na stůl a Naya mě v ten moment pevně chytla za trpícího ptáka. „Ani se nehni,“ řekla pobaveně, když jsem byl zrovna v nepohodlném předklonu. Začala mi ho rukou honit a svět se mi začal nořit do temných kruhů před očima. Ještě tak sekundu dvě a vystříkal bych na svou vládkyni nepředstavitelné množství nahromaděného semene, ale Naya mě znala už moc dobře. Ve chvíli, kdy jsem byl skoro na hraně orgasmu, stiskla mi koule tak silně, že se mi podlomila kolena a málem jsem upustil tác s ovocem přímo do jejího klína.

„Řekla jsem, aby ses ani nehnul,“ a sevřela v tu chvíli ještě víc. Před očima jsem měl stejné kruhy, jako před malou chvílí, ne však ze vzrušení, ale z bolesti. Usmívala se.

„Promiňte prosím.“ Vysoukal jsem ze sebe lámanou větu a sevření trochu povolilo. Naya mě znovu chytla za penis a začala ho honit. Moje hlava nefungovala. Potácel jsem se mezi nesmírnou bolestí ze stisku naběhlých koulí a nepředstavitelným požitkem z jejích doteků.

„Nalej mi šťávu a ukroj mi meloun,“ rozkázala Naya a bavila se mojí slabostí. Neměl jsem po několika sekundách opět daleko k orgasmu. Vtom Naya přestala. Kolena se mi pořád třásla a přestával jsem vnímat, co se se mnou vlastně děje.

Nalil jsem pomerančovou šťávu do poháru, rozkrojil meloun, naservíroval je před ní na stůl, klekl si vedle židle a čekal. Naya se s chutí zakousla do velikého kusu ovoce a rozverně pohupovala koleny od sebe zpátky k sobě, jako bych tam nebyl.

Nechala mě vedle ní klečet a dívat se, jak jí teče šťáva z melounu po prsou. Pochutnávala si na sladkém ovoci a já se rozhodoval, jestli na ní skočit a jednoduše jí znásilnit jako zvíře, do čehož jsem neměl daleko a nebo poslušně čekat. Myšlenka na to, co by se stalo v případě znásilnění mi ihned zahnala chuť. Nepředstavitelně jsem trpěl.

Naya spořádala skoro polovinu melounu a pak se na mně obrátila se slovy: „Nemáš žízeň?“ „Ano prosím, mám,“ odpověděl jsem v naději, že bych se konečně v tom horku mohl osvěžit trochou lahodné pomerančové šťávy.

Naya mě chytla za vodítko a přitáhla si mou hlavu opět mezi nohy. Po pár fackách si mně usadila celého pod sebe a obojek připnula k oku na kraji židle. Sesunula se dolů, tím mi zaklonila hlavu a přitiskla se mi rozkrokem na pusu.

„Tak pij, když máš takovou žízeň,“ řekla a do pusy mi místo ovocné šťávy začala proudit teplá slaná tekutina. Pochopil jsem, že moč bude to jediné, co budu pít a v tom horku jsem byl rád i za to. Slízal jsem poslušně poslední kapky z jejího rozkroku a Naya si vzala druhou půlku melounu.

Sesunul jsem se o dva centimetry ještě víc dolů a jazykem jí začal projíždět její mokrou dírku. Byl jsem s hlavou zakloněnou pod její černou kundou, takže mi zadní dírkou seděla na bradě. Pohled na její tělo, který mi tahle poloha skýtala drtil celou mojí zotročenou existenci a měl jsem pocit, že se mi koule a penis tlakem rozletí na kusy.

Naya vzala kousek melounu a namáčkla si ho na klitoris. Nejdřív pomalu a slabě, po chvíli ale silněji, takže šťáva, která z něj stekla do mojí pusy udělala z její kundičky kousek sladkého ovoce.

S ještě větší chutí jsem rozkmital jazyk a střídavě ho zasouval, jak nejhlouběji jsem mohl. Netrvalo dlouho a kousek melounu rozdrtila. Zaklonila mi rukou hlavu a odhodila zbytek do mojí pusy. Pohotově jsem kousek ovoce snědl a Naya mi přitiskla hlavu zpátky.

Po chvíli začala Naya nasedat na mojí pusu čím dál silněji a rozdrcené kousky melounu ve mně končily jeden za druhým. Pevně mě pak chytla za vlasy oběma rukama a jezdila mokrým rozkrokem na mém kluzkém obličeji sem a tam, dokud se doslova s řevem neudělala. Ruce jí klesly a vahou zůstala sedět bez hnutí tak, jak skončila, až mi opět skoro lámala krk.

„Dočista mě vylízej,“ přikázala a já slízal a spolykal každou kapku šťávy, kterou na kundičce měla. Ještě jednou se mi vyčůrala do pusy, nechala se očistit, zvedla se a odešla do své koupelny. Vysprchovala se a lehla si nahá do veliké krásné postele. Usnula. Zůstal jsem sedět připnutý za obojek pod velikou židlí až do večera.

Venku už byla tma a Naya se probrala ze spánku. Chvilku se převalovala v posteli, jako kočka, pak vstala, nahá ke mně přišla a sedla si zpátky na židli. Zaklonila mi hlavu a přimáčkla se mi rozkrokem na pusu. Už jsem věděl, co se ode mně čeká.

Do široka jsem otevřel pusu a začal polykat. Pohled mezi její stehna mi opět začal lámat páteř. Zvedla nohy na stůl, čímž mi položila sevřená stehna na temeno hlavy a chvíli tak zůstala. Pak se zvedla a odepnula mi obojek od židle.

„Mám chuť jet do města. Než se osprchuju a připravím, budeš mě čekat před vchodem – nahatej, přikázala s usměvem.“ „Ano prosím.“ Poklekl jsem na čtyři, uklonil se na zem na pozdrav a odešel se připravit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *