Maminko, jak se to dělá? I.

Jmenuji se Laura a ve svých šestatřiceti letech jsem již dvojnásobnou matkou. Mám syna Marka, kterému bylo letos osmnáct. Miluji ho, ale tak jako mnoho jiných těhotenství v mladém věku bylo i toto chybou. Rok po jeho narození jsem poznala svého zatím jediného manžela, vzali jsme se, když mi bylo dvacet. Na našich líbánkách jsme počali moji dceru Lindu, ta již byla plánovaná. Ale manželství nám nevycházelo podle našich představ a nakonec jsme se po dvou letech rozvedli.

Nyní je mi šestatřicet a mám osmnáctiletého syna Marka a šestnáctiletou dcerku Lindu. Mám stálou, dobře placenou práci účetní velké, solidní firmy, takže jsem schopna zajistit dobrý domov pro svoje děti. To však nepomáhá mojí sexuální frustraci. Jsem štíhlá, prsa velikost 32C, s modrýma očima a černými vlasy až na ramena. Jsem zvyklá se hladce vyholovat a každý den se pomocí vibrátoru uspokojit. Ale to mi v žádném případě nenahradí muže. Až jednou…

Byl to normální pracovní den. Přišla jsem domů okolo páté hodiny a položila svoji aktovku vedle křesla. „Ahoj!“ zvolala jsem. Čekala jsem, že se ozve Marek, ale přiběhla mě uvítat Linda.

„Ahoj, mamko!“ řekla a přiskočila ke mně s vřelým polibkem. S úsměvem jsem jí polibek vrátila, objala ji okolo ramen. „Tak jak bylo ve škole?“ zeptala jsem se jako každý den. „Dobře!“ odpověděla.

Chvilku mi vyprávěla novinky ze školy a pak odešla do svého pokoje. Seděla jsem v křesle a začal sledovat nějaký pořad v televizi. Zrovna jsem se smála nějakému vtipu, když opět vešla Linda a sedla si vedle mě. „Maminko, jak děláš orální sex?“ zeptala se mě náhle.

Je zbytečné říkat, že mě touto otázkou úplně šokovala a neměla jsem ani pomyšlení, co jí na to říct. Chystala jsem se zeptat: „Kdes na to, holčičko, přišla?“ nebo „Na to jsi ještě moc mladá!“ ale připadalo mi to hloupé.

„E… Co?!“ zvolala jsem. „Jak děláš orální sex?“ opakovala klidně Linda. „Chtěla bych vědět, jak se to dělá.“ Další šok pro mě. Nemohla jsem věřit tomu, co jsem slyšela. „Proč… Proč to chceš vědět?“ téměř jsem vyjekla. Nebyla jsem rozzlobená, byla jsem šokovaná.

„Viděla jsem nějaké ukázky v Markově počítači, mladá děvčata to tam dělají a chlapcům se to moc líbilo. Chci to umět, abych mohla svého manžela potěšit,“ odpověděla bezelstně.

Nevěděla jsem, jak mám reagovat. Nemohla jsem se na Lindu zlobit, ona vlastně nevěděla, o čem mluví. Ale měla bych si asi promluvit s Markem! Moji rodiče mě pouze plísnili, když mě přistihli, jak masturbuji a skončilo to ztrátou mého panenství a nechtěným těhotenstvím v osmnácti letech.

„Promluvíme si tom později, ano?“ vysoukala jsem ze sebe a vstala z křesla, abych tento trapný hovor ukončila. „Dobře,“ spokojeně odvětila Linda a začala sledovat televizi.

Ještě stále šokovaná jsem pomalu odcházela ke schodišti. Kriste pane, moje vlastní dcera chce, abych ji naučila, jak vykouřit penis, pomyslela jsem si. Existuje nějaká kniha pro rodiče s takovými náměty? Vůbec jsem nevěděla, co jí do čerta vlastně budu vyprávět.

Když jsem procházela okolo synova pokoje zpozorovala jsem, že jsou dveře pootevřené. Nakoukla jsem dovnitř a zatajil se mi dech z toho, co jsem uviděla. Obrazovka počítače byla přímo proti dveřím, takže jsem měla hezký výhled na to, co se na ní děje. Přes Markova záda jsem viděla mladé blonďaté děvče, jak kouří mužský penis.

Sjela jsem pohledem na syna a uviděla, jak Marek vzrušeně onanuje. Jeho penis byl asi dvanáct centimetrů dlouhý, nebyl příliš velký, ale byl mladicky roztomilý. Chtěla jsem vtrhnout dovnitř a okřiknout jej, ale jak bych to mohla udělat? Nebylo by to asi příjemné pro nikoho z nás. Na druhou stranu, já jsem velice pohrdala pornem a nikdy jsem nic takového v našem domě neměla.

Opatrně jsem se pohnula a zjistila, že jsem vzrušená. Co to se mnou je? Vzrušuje mě pohled na vlastního masturbujícího syna? Šla jsem do svého pokoje a chodila sem a tam snažíce se zbavit svého vzrušení. Moje pochva však ignorovala moji snahu. Bylo to již tak dlouho, co jsem v sobě naposledy cítila mužský penis.

Nakonec zvítězilo moje vzrušení a já sáhla do svého nočního stolku. Pod notebookem a psacími potřebami jsem měla schovaný svůj vibrátor. Rozepnula jsem si svoje pracovní kalhoty a stáhla je ze sebe společně s bílými spodními kalhotkami, vlhkými od mého vzrušení.

Usedla jsem na okraj postele a pomalu začala třít svůj již ztopořený klitoris. „Mmmmm…,“ zasténala jsem trošku, když jsem po něm velice pomalu začala kroužit špičkami ukazováku a prostředníku. Lehla jsem si na záda a pomalu jsem začala tlačit vibrátor mezi vlhké pysky mojí pochvy. Párkrát jsem přejela mezi nimi, pomalu z jedné strany pochvy na druhou.

„Ohhh…!“ zasténala jsem znovu, když jsem pomalu vsunula téměř polovinu vibrátoru do své pochvy. Ještě kousek a začala jsem jezdit sem a tam a pokaždé zajel vibrátor ještě hlouběji do mého těla. Zavřela jsem oči blahem a sténala znovu a znovu, jak jsem vibrátorem pomalu vnikala stále hlouběji.

„Mamko?“ uslyšela jsem náhle. Rychle jsem si sedla a srdce se mi divoce rozbušilo. Ale ne, prosím, teď ne, pomyslela jsem si přitom. Byla to Linda. Stála ve dveřích a udiveně na mě civěla…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *