Maminčin malý muž II.

Její otec zjistil, že po porodu jejich malého Slávečka byla ještě náruživější. Cítil, že byla schopná vymrdat z něj mozek. Také jí to zcela změnilo i její vzhled. Dlouhé vlasy, bez líčení a přestala se vyholovat.

Jednou po obědě, kdy se cítil velice nadržený šel do jejího apartmánu. Nesl sebou krabici vína a velký joint marjánky. Když šel dolů do kuchyně uslyšel smích. Vešel do ložnice a Alice měla malého Slávečka na převinovacím stolku. Byla skloněná nad nim zcela nahá s rozevlátými vlasy a mezi rozkročenými stehny jí vykukovala zarostlá pochva.

Otočila se na něj se smíchem, z úst jí kapaly kapičky. „Podívej co Sláveček dělá, tati. Jeho ptáček byl tak rozkošný, že jsem neodolala a začala jej cucat. A on z ničeho nic začal čůrat! Je to tak slaďoučké. Podívej se jak je nádherný!“

Pohlédl dolů a neodolal aby také nezkusil cucat maličký penis svého syna. Ucítil přitom jak mu Alice rozepíná kalhoty a během chvilky klečela před ním a náruživě ho kouřila.

Náhle přestala kouřit jeho penis s tím, že maličký potřebuje její prs a ona potřebuje souložit. Sedla si na postel s roztaženými stehny a zatímco začala kojit jejich synka, otec jí začal lízat její roztouženou kundu. Přitom popíjela víno a potahovala z cigarety marjánku. Milovala to. A pak často současně při kojení jejich miminka souložila se svým otcem a otec i synek se přetahovali o její prsy.

Jednou, to bylo malému asi 5 let seděla na toaletě když překvapivě vešel Sláveček s prázdnou sklenkou od jejího vína v ruce. Měl žízeň tak ji mamince vypil a nyní potřebuje čůrat. Alice synka zvedla a posadila tváří k sobě na klín. Políbila jej a řekla, že může pít co chce. Vzala jeho kohoutka do ruky a nechala jej čůrat přímo na svůj zarostlý klín. Přitom si s malým čuráčkem hrála jako s penisem jeho otce a radostně sledovala jak se malému tato hra líbí. Oba dva se přitom radostně smáli.

Pak jej odnesla do postele kde počkal než si ubalila svého jointa a naplnila sklenici vína. Tiskla jej k sobě a ptala se jak se mu líbí když mu cucá jeho kohoutka a přitom si s ním hrála. Řekl jí, že moc a taky se mu to líbí když mu to dělá tatínek a že on by chtěl zkusit cucat kohoutka tatínkovi aby byl taky šťastný jako on.

Alice pak roztáhla nohy od sebe se slovy, že by mohl někdy zkusit dělat jí to co jeho tatínek a strčit svého kohoutka do ní až mu ještě trochu vyroste. Přitom si prsty hrála se svojí štěrbinkou a ukazovala mu zblízka jak vypadá. Moc se mu to líbilo a pak ho nechala aby si s její pochvou hrál sám a dostala přitom nádherný orgasmus. Sláveček byl na sebe moc pyšný když viděl jak dovede potěšit svojí maminku a ona jej na oplátku nazvala svým malým milencem.

Jeden den, to mu bylo asi 8 let to již párkrát zkusil potáhnout z matčina jointa a napít se z její sklenice vína a byl přitom i jejich společný otec. Ten už měl taky svého jointa v sobě i trochu vína a protože byli všichni nazí, bylo vidět jak mu penis trčí jako kámen.

Alice se zasmála a řekla, že by Sláveček chtěl zkusit cucat tatínkův penis a udělat jej šťastným… Klouček do sebe vtáhl posledního šluka a bleskově poklekl mezi otcovy roztažené nohy. Musel pořádně otevřít ústa aby se mu do nich vešel žalud otcova ztopořeného ptáka.

„Teda Slávečku, to bych do tebe neřekl, že to tak krásně umíš tatínkovi dělat!“ pochvaloval počínání svého synka otec, který současně začal prstit kundičku svojí dcery. „Dívám se když to maminka dělá mně a ona mě to učí!“ chlubil se Slávek plnými ústy.

Cucal žalud rychleji a rychleji a pomáhal si přitom rukama, kterými honil válec otcova čuráka. Ten pokračoval v prstění dceřiny kundičky a druhou rukou dirigoval tempo chlapcovy hlavy. Pak zasténal a Sláveček ucítil jak z otcova cukajícího se penisu vystřikují do jeho hrdla chuchvalce semene.

Než skončil, začala sténat i Alice a z její kundičky vytékal proud milostných šťáv. Pak jí začal její otec mrdat zezadu a ona přitom kouřila jejich synka. A tak si spolu hráli a libovali si jaká jsou milující se rodinka.

Když bylo Slávkovi 15 let, byl již jeho penis stejně velký jako otcův a stále tvrdý. Pokračovali dál v rodinných hrátkách jak byli zvyklí, užívali si při tom marjánky i vína. Ale jednou došlo ke změně.

To se opět zastavil jejich otec aby si společně užili marjánky, vína a sexu. Když vypustil semeno do svojí dcery a vytáhl ochablý penis ven z její pochvy, všiml si jak na něj Slávek závistivě kouká se ztopořeným penisem. Tehdy řekl, že je čas aby se z něho stal skutečný muž a zkusil jaké to je v ženské pochvě.

Alice si ochotně lehla na záda, zdvižené nohy široce roztažené a prsty si rozevírala ještě mokrou kundu. „Tak pojď miláčku a zkus jaké to je mrdat svojí maminku!“

Slávek ochotně zalehl mezi její stehna, Alice uchopila jeho chvějící se ztopořený penis a sama si jej přisadila mezi rozevřené, zduřelé pysky svojí pochvy. „Jen ho do mě vraž, neboj se a vraž ho co nejdál můžeš!“ pobídla synka a ten poprvé v životě ochutnal slast ženské kundy.

Ještě nikdy předtím neměl penis tak tvrdý a lehce zajel do matčiny pochvy plné otcova semena. Oba dva byli nesmírně vzrušeni z toho incestního spojení a tak netrvalo dlouho a Slávek s výkřikem začal stříkat poprvé v životě svoje semeno hluboko do matčiny vagíny.

Sténali oba dva, hlasitě tak prožívali svůj první společný orgasmus a ani nevnímali jak jejich otec stojí nad nimi, honí si svůj penis a stříká na svíjející se dvojici svoje semeno.

Alice se pak smála radostí, že se z jejího synka stal její milenec a má teď dva. Ta noc byla pro ně velice divoká, plná marjánky, vína a semene. Když se pak probudili, ani si nepamatovali vše co prováděli ale vůbec jim to nevadilo.

Od oné noci si užívali Alice se synkem i bez svého otce přesto, že tomu se nelíbilo když přišel a našel dceřinu pochvu plnou Slávkova semene…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *