Babiččina láska I.

Poprvé jsem ochutnal ženskou kundu, když mi bylo šestnáct. To jsem také poprvé stříkal semeno. Mrdal jsem poprvé a hned se mi povedlo vystříknout. Mojí milenkou v tom čase byla moje dvaašedesátiletá babička. Vlastně jsme svedli jeden druhého.

Babička žila pouze o několik domů dál v našem bloku. Žila sama, jelikož děda zemřel tři roky předtím. Zastavoval jsem se pravidelně u ní cestou ze školy a pomáhal jí s prací okolo domu, co zrovna potřebovala. Nabízela mi peníze jako odměnu, ale já jsem pokaždé odmítl. Jednou se jí povedlo strčit mi tajně do kapsy kalhot stovku, když jsem nedával pozor. Skutečně mě to velice překvapilo, ale nakonec jsem si ji nechal.

Moje babička byla normální starší dáma. Oblékala se vždy tak, aby vypadala stále hezky, což se jí docela dařilo. Byla menší, štíhlá a měla krátké vlasy jako většina starších žen. Tvrdila, že krátké vlasy dělají ženu mladší. Byla hezká, velké modré oči se nádherně smály, když byla veselá. Její drobný zadek byl dosud pevný a její štíhlá stehna byla souměrná, ač již plná modrých žilek. Vypadala spíš na čtyřicet, pohledná, štíhlá tmavovláska, prostě hezká žena.

Ten den odpoledne jsem k ní přišel jako obvykle. Jakmile jsem vešel do domu, uslyšel jsem její volání: „Bohoušku, jsi to ty? Pojď mi pomoct, prosím tě, nějak se nemůžu dostat z vany.“ „A kde jsi, babi?“ zavolal jsem otázku, protože jsem špatně rozuměl. „Jsem v koupelně a vezmi mi, prosím tě, župan z ložnice, než sem půjdeš.“

Šel jsem do ložnice, vzal její župan ležící na posteli a pak sešel dolů halou do koupelny. Vešel jsem a zůstal stát, když jsem uviděl moji babičku, nahou, sedící ve vaně. „Otoč se a polož můj župan sem na vanu!“ zvolala a snažila se a rychle zkřížit ruce před hrudí.

„Jsi v pořádku, babi?“ zeptal jsem se, když jsem pokládal župan na sedačku u vany. „Ano, ale trochu se mi z horké vody točí hlava a bojím se, že upadnu, až polezu z vany. A nyní se otoč, já si obléknu ten župan.“

Otočil jsem se, ale ne dříve, než jsem rychle pohlédl na babiččino nahé tělo. Její kůže byla téměř bez vrásek, hladká a pokrytá lesknoucími se kapkami vody. Poprvé jsem uviděl její jablíčka prsů, trochu pokleslá ale stále dráždivá. Spodní část těla byla skrytá ve vodě, ale i tak to byl pro mě neskutečně dráždivý pohled. „Už můžeš, Bohoušku, pojď mi pomoci!“ požádala mě. Stála ve vaně, na sobě župan a rukou se opatrně opírala o stěnu.

Přistoupil jsem k vaně a podal babičce ruku. Uchopila mě za ni a přitom se jí rozevřel župan, takže jsem mohl viděl její prsy. Byly menší, jak jsem říkal, již trochu povislé, ale mně se zdály nádherné. Nemohl jsem se udržet a civěl jsem babičce nepokrytě do županu, že si toho musela všimnout, ale ona dělala, jako že nic nevidí. A tak jsem mohl zahlédnout i porost mezi jejíma nohama. Cítil jsem, jak mě tyto pohledy vzrušují, a snažil jsem se, aby babička na mně nic nepoznala.

Odvedl jsem opatrně babičku do jejího pokoje a ona si s úlevou lehla na svojí širokou postel. Župan se jí přitom vysoukal okolo jejích kyčlí vzhůru, takže jsem mohl vidět větší část jejích bílých, štíhlých stehen. Ucítil jsem, jak mi můj penis začal tvrdnout, a upadl jsem do rozpaků, že si toho asi všimla. Poklepala vedle sebe na postel a já si k ní sedl: „Děkuji, vnoučku, nevím co bych si bez tebe počala. Asi bych se z té vany nedostala.“ Zvedla ruku a položila mi ji na stehno blízko rozkroku.

„Jsem rád, že jsi v pořádku, babi!“ řekl jsem a všiml si, jak mi můj tvrdnoucí penis dělá bouli na kalhotách. „Jak vidím, jsi již skoro dospělý a rád se díváš na ženská prsa…,“ překvapila mě nezvyklou otázkou. Podíval jsem se na ni úplně šokován. „Já… Hmm… Já…,“ nevěděl jsem, co mám na to říci, a cítil, jak se červenám. „To tvoje stará babička způsobila, že máš takovou bouli v kalhotách?“ zmáčkla mi s úsměvem lehce bouli v mých kalhotách.

Odhodlal jsem se hrát její hru: „Ano, babi, je to tak. Prostě mě tak vzrušil pohled na tebe ve vaně!“ – „Ale on je skutečně tvrdý,“ opakovala babička a nepřestávala mě hladit přes bouli v kalhotách. „Chceš se podívat i na babiččinou pochvu?“ pokračovala nečekaně. „Jo!“ neudržel jsem se a vyhrkl souhlasně.

Nevěřil jsem, že by to myslela babička vážně a čekal, že se začne smát. K mému překvapení babička rozevřela úplně župan a odhalila svoje štíhlá stehna. Roztáhla je a ukázala mi svůj klín.

Porost okolo pysků kundy byl řídký, černý a místy již šedivý. Ještě nikdy jsem neviděl tak krásnou a lákavou pochvu, jako měla moje babička. Vlastně jsem ještě žádnou neviděl. Zíral jsem na ni s otevřenými ústy, až jsem nevěděl co dělat.

„Jestli chceš, můžeš si na ni sáhnout,“ vybídla mě babička s úsměvem, když viděla, jak na ni hladově civím, zatímco její oči stejně hladově zíraly na moji rostoucí bouli v kalhotách.

„Ty jsi ještě neviděl ženskou pochvu?“ zeptala se nevěřícně. „Viděl, ale holčičí,“ odpověděl jsem tiše po pravdě. „Já vím, že ty si nechceš brát ode mne peníze za to, že mi pomáháš, ale třeba ti mohu dát něco jiného, co říkáš?“ šokovala mě babička svojí otázkou. Kývl jsem hlavou, položil ruku na její pochvu a začal ji hladit sem a tam. Nerozuměl jsem tomu, co svými slovy myslila, ale její ženské tělo mě lákalo. Jako by to tušila, zakroutila kyčlemi a ještě více roztáhla nohy od sebe.

„Již jsem více jak čtyři roky nesouložila, Bohoušku. Mohl bys mi to udělat tím svým velikým penisem?“ zeptala se mě náhle tiše, chvějícím se hlasem. „Už jsi někdy strkal penis do ženské nebo dívčí pochvy?“ zeptala se dál zvědavě a dívala se s úsměvem na můj užaslý výraz.

„Ne, babi,“ odpověděl jsem stydlivě po pravdě. Byl jsem úplně mimo, nevěděl jsem, co dělat a co říkat. Její tělo mě lákalo a vzrušovalo a celý jsem se rozechvěl dosud neznámým vzrušením. „Vždyť jsi ještě mladičký, nemáš se proč stydět. Neboj se, já ti to ukážu a určitě se ti to bude líbit, uvidíš!“ Opět jsem kývl hlavou a ona odhodila župan na zem. „Tak se svlékni,“ vybídla mě a uvolnila mi místo vedle sebe na posteli…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *