Venkov 2

Ráno jsem vstal a Jarka nikde. Šel jsem se podívat do ložnice, kde je. Ještě spala. Byla nahá a ležela na boku.Její mušlička krásně vykukovala na mě. Už mi zase stál. Krotil jsem se jako mladý hřebec.Svlékl jsem se a přilehl k ní. Prsty jsem začal kroužit kolem. Pak jsem prostředniček začal nořit do její kundičky.Když už tam byl celý, kroužil jsem s ním dokola. Vzpoměl jsem si na strejdy, že ženy mají rády Býčí Očko. Jeden prst v kundičce a druhý v zadečku. Zkoušet je spojit a to je prý něco. Pomalu jsem nořil i palec do zadečku. Začla se mírně vlnit a vzdychat, ale já zase trpěl pocitem, že se mi tlakem můj úd rotrhne. Vytáhl jsem prsty a začal pomalu zasouvat svůj žalud. Když už jsem byl hluboko začal jsem přirážet. Najednou řekla chci na kolena a rychle.Klekla na čtyři a ještě více na mě vyšpulila kundičku. Narážel jsem co to šlo, stahovala svou dírku snad při každém pohybu. Najednou zazvonil telefon Strýc Václav.Ukázala na mě abych byl potichu a vyklouzla z pode mne.Položila si mne na postel a začala mi ho masírovat, mezi tím mluvila se strejdou. Ležel a představoval jsem si, jak se spolu milujem. Najednou jsem sykl a vystřikl tak daleko, že to bylůo až na polštáři. Pohladila mě a šla dolů. Byl jsem tak unavený, že jsem usnul. Probudilo mě odpoledne slunce a volání, Pavle Pojď mi pomoct dovezli nakladač a čerpadlo.
Sešel jsem dolů a tam stála malá blondýna. Připadala mi jako dítě, ale byla to tetina sestra Dana.To je on ? Volala .Dej mi na něho pozor, je jak Tornádo.
Já jsem Dana mladíku, sestra musí odjet a já tě budu hlídat. Máš rád hry já hodně řekla. Jsem malíř.
To byjsi mě mohl namalovat.
To můžu, ale portréty mi moc nejdou. Já chci akt. Polil mě horký pot. Představa, že zažiji něco podobného, jako dosud mě úplně odzbrojila. Už mi zase stál. Usmála se. Měla pravdu, řekla pro sebe. Prosím optal jsem se slušně. Nic to já jen tak pro sebe, tak co to malování.
Dojdu si pro barvy, řekl jsem a odklusal. Když jsem přišel ležela v obýváku na gauči.To je šílený, Zralá žena s tělem dívenky, je to jako pepř a sůl, cukr a med, prostě šílený. Sedl jsem si na stoličku naproti ní azačal skicovat. Mezitim jsem zjistil, že sleduje můj rozkrok. Najednou se zvedla a povídá pojď. Vzala mě za něho a táhla do ložnice. Strhla ze mne všechno prádlo. Chtěl jsem se na ní vrhnout, ale zadržela mě.Ne ne Tak snadno jako se ségrou to nebude.Začal jsem koktat. Já o ničem nevím. Polož se na postel a zvedni ruce,poslouchal jsem jako hodinky.Sáhla do stolku a vytáhla pouta, než jsem se nadál cvak cvak a byl jsem připoután. Už to nebyla sranda, vypadala přísně a měla v ruce různé pomůcky. Velký chromovaný robertek ve mně vyvolával pocit strachu. Neboj se zašeptala ten je pro mě, nebo chceš taky a strčila mi prst do zadku. Sevřel jsem půlky k sobě kdyby mohli cvikaly by drát.Přívádělo jí to ke smíchu, ještě na to příjde čas neboj. Vzdychl jsem a jé.Sedla si na mě tak že její úplně holá kundička byla u mé pusy. Co jazyk, prý ho máš mrštný. Roztáhla rukama své vlhké pysky a přitiskla je k mým rtům.Začal jsem jazykem kroužit dokola.
Dost, počkej a otočila se na kolena tak, že si vzala můj úd do pusy a opět přitiskla vlhkou kundičku na mé rty.Chtěl jsem jí tu kundičku roztahovat , ale ruce byly připoutány k posteli. Najednou se otočila a dosedla na moji kládu vší silou měl jsem pocit, že jsem ho strčil do láhve. Trochu jsem i vykřikl. To nic když to dlouho nemám tak je malá. Byla tak těsná, že jsem cítil každý milimetr její kundičky. Najednou odskočila a začala mi poněm jezdit. Ukaž kam dostříkneš volala, ještě pevněji ho sevřela apřidala na tempu. Napnul jsem se a opět vystříkl snad metr daleko ještě parkrát jsem vystříkl a bylo po všem.
Ona však vytáhla robertka a začala se dráždit. Tak dlouho se sním mazlila až začala vzdychat a házet sebou dokud se nevyvrcholila. Přitočila se blíž, klekla si na mne a pomalu kroužila robertkem kolem zadku. Najednou mi ho tam vrazila. Křičel jsem, že ne , ale ona že to bude fajn. Zapla první stupeň a já to vzdal, pomalu přidávala na intenzitě a mě se to začalo líbít. Dotýkala se nějakých bodů a já pochvíli zase stříkal. Ty seš, ale dobrý. Tebe bych si schoval jako hračku. Poté mě odpoutala a já se nezmoh ani na slovo. To, ale nebylo vše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *