Třetí lekce : Katka (dom), Jana (dom), Tomáš (sub), Honza (sub)

Naše třetí společná lekce probíhala v ženské režii. Rozhodly jsme se, že ji pojmeme trošku soutěžně. Kluci před námi klečeli nazí s rukama za zády. Dostali příkaz, ať nám předvedou svou erekci. Jana vzala svinovací metr a přeměřila nejdříve Honzův a potom Tomášův penis. Bylo jasné na první pohled, že Tomášův je o dost větší. Ale Jana s náležitými komentáři vyhlásila vítěze až po náležitém přeměření. Po vyhlášení musel samozřejmě následovat trest pro poraženého. Jana připnula Honzovi vodítko a na obojku ho vodila po místnosti. Občas se zastavili a musel jí líbat a lízat její dokonalé nohy v černých punčocháčích. Já jsem si svlékla kalhoty a sedla si na gauč. Tomáš ke mě po čtyřech přilezl a za odměnu se směl pusou věnovat mojí kundičce. Nejdříve přes kalhotky, potom jsem si je sundala, pevně chytla Tomášovu hlavu a usměrňovala ho ve svém klíně. Přitom jsem si užívala ponížení svého přítele v rukou Jany. Přikázala mu ať si lehne na záda na podlahu. Sedla si na židli nad něj, levé chodidlo si nechala zpracovávat jeho jazykem a pusou a pravým si pohrávala s jeho stojícím penisem a koulemi. Pohled to byl hezký, ale bylo na čase pokročit dál.
Kluci si klekli na podlahu a ruce natáhli před sebe dlaněmi dolů. Na ně jsme jim položili knihu a měli za úkol ji držet co nejdéle. Aby to bylo zajímavější, vzaly jsme si s Janou kožené důtky a začaly jsme je švihat přes zadek. Jana Honzu a já zase jejího přítele. Kluci se opravdu snažili a vydrželi dlouho. Nakonec jako první vzdal Tomáš po mé nečekaně silnější ráně. Dostal tedy obojek a vedly jsme ho na vodítku do ložnice. Musel si kleknout k posteli, předklonit se a roztáhnout si půlky od sebe. Vzala jsem středně velký anální kolík, rozetřela na něm gel a rázně mu ho zasunula do zadku. Potom jsme ho společně přivázaly provazy ke kovovému čelu postele tak, aby k ní klečel zády a neviděl nic co se bude odehrávat. Nakonec si Jana sundala kalhotky a nacpala mu je do pusy. Potom jsme přivedly Honzu. Toho jsme přivázaly k posteli na zádech s roztaženýma rukama i nohama. Nerušeně jsme se s Janou začaly milovat. Vzájemně jsme se svlékly, hladily se a líbaly na posteli hned vedle maximálně vzrušeného Honzi. Postupně jsme ho taky zapojily. Naše rozkroky se střídaly nad jeho obličejem a jeho jazyk nám neúnavně zpracovával kundičku i anál. Janu jsme dovedli k orgasmu, když ležela na zádech na Honzovi, ten jí lízal anál a já jsem ji šukala vibrátorem a mazlila se s jejím klitorisem. Tomáš asi dost trpěl, když slyšel její hlasité projevy. Teď byla řada na mě. Přilehla jsem si na Honzu a nechala si od něj cucat bradavky, zatímco mě Jana šukala vibrátorem. Po mém orgasmu jsme s Janou odešly a nechaly naše miláčky spoutané o samotě.
Dopily jsme kafe a vrátily se do ložnice. Skóre teď bylo 1:1 a byl tedy čas na rozhodující úkol. Kluky jsme osvobodily z provazů a dalších pomůcek a odvedly je do koupelny. Přinutily jsme je kleknout si ve vaně a osprchovaly jsme je ledovou vodou. Následky byly hned vidět na jejich penisech, což bylo naším cílem. Potom jsme jim spoutaly ruce kovovými pouty a přinutily je kleknout na podlahu v obýváku. Oznámily jsme jim jejich úkol – vydržet co nejdéle bez erekce. Čekaly jsme velmi krátký průběh a měly jsme pravdu. Jana mě začala líbat na krku a po několika mých vzdechnutích už Tomášův penis trčel do vzduchu. Měly jsme tedy poraženého, který se měl na co těšit.
Tomáš znovu dostal obojek a anální kolík. Musel na všechny čtyři, přistoupit ke klečícímu Honzovi a začít mu kouřit penis. Náležitě jsme ho přitom povzbuzovaly slovně i důtkami. Šlo mu to skutečně dobře, pohrával si jazykem s Honzovýma koulema a jeho trčícím ptákem. Po chvíli jsme Tomáše zastavily, aby se Honza neudělal. Chtěly jsme si ještě užít. Jana si přinesla svou nejnovější hračku – černé gumové kalhotky se dvěma umělými penisy uvnitř a jedním trčícím ven. Pomohla jsem jí si kalhotky natáhnout, potřela jsem penisy lubrikačním gelem a zasunula jí je do kundičky a análu. Kalhotky jí krásně obepínaly rozkrok a penis trčel dopředu. Oba kluci jí ho teď museli líbat a lízat. Srazila jim hlavy k sobě jakoby se líbali a projížděla jím celou délkou mezi jejich pusami. Potom jsme zaujali šílenou polohu. Tomáš si musel kleknout na všechny čtyři, Honza si lehnul před něj na podlahu. Jana přistoupila zezadu k Tomášovi, rázně mu vytáhla anální kolík a stejně rázně ho nahradila svým penisem. Tomáš se propadl obličejem přímo na Honzův rozkrok a poslušně se pustil do lízání jeho koulí. Já jsem si přisedla nad Honzův obličej čelem k Janě. Rázné přirážení samozřejmě rozhýbalo i dva uměláky v jejích dírkách a rychle blížila k orgasmu. Já jsem střídala Honzův neúnavně kmitající jazyk v kundičce a kolem análu. Jana se udělala jako první a já jsem si pomohla rukou a po chvíli ji následovala. Svalily jsme se na gauč a ještě chvíli si užívaly pohled na naše dokonale ponížené miláčky. Krásný byl především pohled na Tomáše, jak s vyšukaným zadkem musí orálně uspokojovat Honzu.
Bylo načase povedený večer zakončit. Odvedly jsme kluky do koupelny. Tomáš si musel lehnout do vany. S Janou jsme si stouply proti sobě nad něj a začaly jsme čůrat. Muselo se mu to líbit, protože jeho penis mířil ke stropu po celou dobu. Nakonec si musel ve vaně kleknou a Honza si musel stoupnout před něj. Jana otevřela Tomášovi pusu a já jsem několika pohyby rukou přivedla Honzu k mohutnému orgasmu. Jeho výstřik směřoval přesně Tomášovi do pusy a Jana už se postarala, aby všechno spolknul a nakonec ještě olízal zbytky z Honzova penisu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *