Valerie – erotický zážitek

„To je hodin“ vyhrkla jsem ze sebe, když jsem se z ranního sexíku probrala do reality.“ Jsem objednaná do salónu už pár dní a já na to s tebou zapomněla“ a mračila jsem se. „Fajn, tak utíkej, já tu trošku pouklízím, půjdu si povyřizovt nějaké věci a odpoledne pro tebe přijedu a zajedem i někam na výlet, něco vymyslím!!“ to už na mě Michal volal venku, jak jsem sedala do svého auta. V tom úprku jsem mu strčila klíče a pevně věřila, že se mohu spolehnout, že neodejde bez pozamykání. Užila jsem si masáž, saunu, kosmetiku kadeřnici a když jsme měli někam jít, teda aspoň se myslím, že něco takového za mnou Michal volal, nechala jsem se i nalíčit a učesat. Po těch promilovaných hodinách to bylo znovuzrození. Když jsem vycházela, shlídla jsem se v zrcadle a usoudila, že jsem kus ženký, co stojí za hřích.
Doma bylo uklizeno, jako by se tam nic nestalo a nedělo. V kuchyni ležel na stole vzkaz „VALL V 17 HODIN BUĎ PŘICHYSTANÁ. (Chci tě v sexi společenském oblečení) M. Bylo přesně pět odpoledne a zazvonil zvonek. Otevřela jsem a Michal zalapal po dechu. Před ním stála dáma v bílém korzetu, ze kterého se dmuly nádherné trojky, dlouhá úzká sukně sahala až ke kotníkům a rozparek na přední straně zasahoval až do poloviny stehna. Bolerko zakrývalo jen ramena. Vše bylo laděno do bílo černé barvy. Měla jsem černé samodržící punčochy a jejich krajka při určité poloze nohou decentně vykukovala. Černé jehlové boty a decentní kabelku. „Je z Vás úchvatná dáma Valerie“ Michal hodil poklonu. Podal mi ruku a odvedl mě k autu. „Jak se má mladá dáma měla“ s úsměvem se mě Michal ptá. Vše jsem mu do detailů popovídala. Jak to v salónu chodí, a jak to probíhá. Během hovoru jsem si ani nevšimla, že jsme zastavili někde v cizím městě. Byla tam brána, do které pouštěli pouze na povolení a pak jsme pokračovali obrovskou zahradou k nádhernému domu. Tam už se nás ujali sluhové a vedli nás do haly. „Michale vítám Tě a Valerie Vás také“ překvapeně, ale se zdvořilostí jsem se přivítala s paní domu. „Jsem Paula, Michalova dávná přítelkyně z mládí“ působila na mě velmi elegantně:“Michal se zmínil, že má nádhernou krásku po svém boku, ale vy jste ještě krásnější“ Po krátké konverzaci jsme zůstali s Michalem sami a procházeli jsme halou,kde byla spousta párů. „Řekneš mi, kde to jsme? Kdo je Paula?“ a trvala jsem na odpovědi. „Paula je dávná známá, vlastně moje první holka a taky jediná do předvčerejška a je majitelka tohoto klubu přátel sexu. Nepředstavuj si to nějak zle. Tady se lidi baví, vyměňují si popřípadně partnery. Užívají si to, co si nemohou dovolit doma a nikdo je tu za to neodsuzuje a nepomlouvá. Vládne zde diskrétnost a to platí i pro nás dva. Pokud budeš chtít, nebudu tě nutit, můžeme si něco taky vyzkoušet. Ale teď jdem na večeři a bavit se.“

Panovala tu úžasná nálada, skvěle jsme se najedli, poznali se s ostatními páry a tančili. Večer se k nám připojila Paula a zeptala se mě “ Vall, jak se cítíte na sex s ženou?“ bylo mi jasné, že Michal po tom toužil a proto mě sem zavedl. “ Vím o Vás, že jsme velmi učenlivá začátečnice a myslím, že je nejlepší doba na objevování něčeho nového, co na Vy na to?“ Kývla jsem. Měla jsem takový divný pocit, ale Michal mě držel za ruku a já se tak odhodlala jít po schodech nahoru a zavřít za sebou dveře krásného pokoje. Odstrojila jsem se a zůstala jsen v korzetu, punčochách a tangách. Michalovi zůstala jen košile z pod které vykukoval polotvrdý ocas. Přistoupila jsem k němu, zavěsila se mu kolem krku a naše rty se spojily v jeden velký polibek. Za celý den mi už mazlení s ním chybělo. Vzal mě do náruče a odnesl na velký gauč, co byl v rohu pokoje. V tom se otevřely dveře a vstoupila Paula jen v župánku. Letmo se políbila s Michalem a sedla si vedle mě. Nemluvili jsme. Dotkla se mých prsou, co byly ještě schovány v korzetu, pak přešla přes bříško do rozkroku. Začala jsem se stydět, protože mé kalhotky byly úplně mokré od vzrušení. Paula se usmála na Michala a ten k ní přistoupil. Sehla se mu mezi nohy a nasála mezi rty jeho klacek. Michal se naklonil ke mně políbil mě a řekl: „Prdelko budu se na vás dvě dívat. Ukaž mi, co v tobě ještě je“ odešel si sednout do křesla opodál.
„Budu Vás Vall vést k vyvrcholení, cokoliv bude nepříjemné, tak mě zastavte a nebo si řekněte co se Vám líbí a když budete chtít, můžete pak na oplátku uspokojit mě. „Byl to zvláštní pocit, ale nějak jsem se nebála. Toužila jsem po vzrušení a toho nademnou viselo až až. Paula sáhla za gauč a vytáhla velký kufřík, otevřela ho a já jen žasla. Byl plný erotických pomůcek a gelů a bůh ví, čeho ještě. Podívala se na mě a řekla:“ Krásně Vall voníte vzrušením“ a olízla mi lasturku přes tanga. To už mezitím jednou rukou stahovala korzet, aby se mohla podívat na má pevná prsa a druhou začala stahovat kalhotky. Byla tak jemná, že jen ty doteky mě přiváděly k rozkoši víc a víc.
Nespustila jsem z ní oči. Úplně jsem zapomněla, že je tam Michal. Měla jsem sto chutí ji taky ochutnat, ale držela jsem se zpátky. Ležela jsem před ní z rozkročenýma nohama. Přisunula si mě blíž k sobě, hodila si na zem polštář a uvelebila se k mému klínu. Její jazyk už brouzdal po nohou až k botům. Líbala mi nárt a stáhla mi lodičku. Přes silonky mi sála prsty u nohy a vrátila se zpět k rozkroku a to stejné uděla na druhé noze. Pak už následovala vlna vášně, která dala zabrat oběma i Michalovi.
Měla jsem sto chutí se na ni vrhnout, ale vzala veškerou iniciativu. Sáhla po první hračce. Byl to nějaký robertek ve tvaru delfínka. Zapla vibrace a při olizování mých mokrých tang nechala hračku vrnět okolo poštěváku. pak lehce odhrnula látku a zasunula mi ji do dírky. Naznačila mi, že mi vysleče kalhotky a já se nadzvedla. Jen jsem viděla, jak si ten kousíček látky ovoněla a pak ho hodila po Michalovi. Ten si je navlékl na ruku a tou si honil péro. To už jsem měla její jazyk na poštěváku a dokonale mi ho laskala. Hračka mi masírovala vše uvnitř lasturky. Natáhla jsem se k Paule a pomohla jí sundat župánek a pohladila jí prsa. Měla tak krásně naběhlé bradavky, že mi to nedalo a musela jsem je ochutnat. Svezla jsem se k ní na zem a musela se na ni vrhnout. Bylo to z takovou chutí, že mně musela přestat dráždit a nechala mě na ni zapracovat. Ležela jsem na ní a laskala prsa, pak se svezlla k jejímu klínu a ochutnala ji, To už Michal nevydržel a jak jsem klečela u Paulina klína, využil mého vyšpuleného zadečku a zabořil se do mé jeskyňky tvrdým klackem. Měla jsem tak úžasný výhled na Pauliny dírky.. její rozkrok byl do hladka vyholen.. že jsem je začala prozkoumávat i prsty. Rozevřela doširoka nohy a pobídla mě: „Valerie nešetřete moji píču“. a tak se prsty bořily hlouběji a hlouběji. Jednou rukou jsem byla zapřena o zem, abych mohla čelit Michalovým nárazům a druhou jsem píchala tu úžasně poddajnou díru. Pauliny prsty si honily její poštěvák a tak netrvalo dlouho a z její díry začaly stříkat šťávy…“ Píchej, nepřestávej“ bylo slyšet mezi jejími vzdechy a tak jsem přirážela co se dalo. Vůbec jsem neměla čas zaregistrovat, že Michal mi mezi tím naplnil lasturku spetmatem a dál nás pozoroval……………..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *