BDSM odpoledne s Radkou a Lenkou

Moje kamarádka Radka se se svou přítelkyní věnuje BDSM hrátkám. Mockrát jsme se spolu o tom a bavily a také mi několikrát nabízela, že se můžu zúčastnit, samozřejmě jako subinka. Jednou moje zvědavost zvítězila a dohodly jsme se na jedno sobotní odpoledne v jejich domě. Na dveřích jsem našla vzkaz, ať jdu dovnitř zadními dveřmi. Na jídelním stole byl další vzkaz, ať si obleču jen to co je na stole a přijdu za nimi do sklepa. Na stole ale ležel jen kožený obojek. Svlékla jsem se tedy donaha a připnula si široký obojek. Vzrušením mi naskakovala husí kůže, když jsem po schodech scházela do sklepa. Otevřela jsem dveře a vešla do místnosti. První, co upoutalo mou pozornost byla Radka. Měla na sobě černé lesklé latexové šatičky, které těsně obepínaly její sportovní postavu. Na nohou měla lodičky na vysokém podpatku a latexové punčochy sahající do půlky stehen. Blond vlasy měla sepnuté do drdolu a v ruce držela bičík. U nohou jí klečela Lenka. Ta na sobě měla částečně průhlednou kombinézu s otvory pro prsa a v rozkroku a na hlavě černou kuklu. Zrovna se věnovala líbání Radčiných černých lodiček. Radka mi přikázala, abych dělala to samé. Klekla jsem si k jejím nohám a líbala druhou botu. Postupně nás nechala stoupat výš. Líbaly jsme, hladily a olizovaly její kotníky, lýtka, kolena a odhalenou část stehen. Potom nás zastavila. Já jsem musela klečet s rukama sepnutýma za hlavou. Lenku odvedla ke kříži na stěně a připoutala ji s roztaženýma rukama i nohama. Do pusy ji nacpala červený kuličkový roubík a na prsa trčící z kombinézy přicvakla kolíčky. Do kundičky jí strčila vibrační vajíčko a zapnula kombinézu v rozkroku. Všimla jsem si, jak sebou Lenku cukla, když Radka zapnula dálkovým ovládáním vibrace. Teď jsem byla na řadě já. Nejdřív jsem musela na všechny čtyři. Ucítila jsem chlad gelu na svém análu. Předklonila jsem se uvolnila sevření. Do zadku mi zajel anální kolík a Radka ho začala nafukovat. Připadala jsem si krásně vyplněná. Potom jsem musela po všech čtyřech přejít do klece, která stála v rohu. Byla vysoká tak akorát, abych mohla sedět na patách. Radka zajistila dvířka, ruce mi protáhla ven z klece za zády a spoutala mi je kovovými pouty. Potom se přímo nad mojí hlavou otevřel kruhový poklop. Než jsem stačila domyslet k čemu vzniklý otvor slouží, měla jsem to přímo před sebou. Radka si sedla na klec tak, že její půlky zapadly přesně do otvoru a její kundička a zadek byly těsně nad mým obličejem. Nezahálela jsem a hned jsem se jazykem pustila do její krásné vyholené buchtičky. Zasouvala jsem jazyk co nejvíc dovnitř a vychutnávala si její šťávu, která mi brzo stékala až na prsa. Samozřejmě jsem nevynechala ani anál. Nakonec se Radka udělala, když jsem jí sála klitoris.
Potom mě propustila s klece a po všech čtyřech jsem přešla k Lence. Ta už měla za sebou minimálně jeden orgasmus a vzrušená se zmítala v poutech. Radka jí rozepnula kombinézu v rozkroku a vyhrnula se ven její šťávička. Já jsem měla za úkol všechno slízat. V její kundičce stále vrnělo vibrační vajíčko. Jakmile jsem se jazykem dotkla jejího klitorisu, znovu se udělala a já měla zase plnou pusu jejího nektaru. Mezitím jí Radka sundala kolíčky z bradavek a začala ji švihat bičíkem přes prsa. Netrvalo dlouho a Lenka se za pomoci mého jazyku zmítala v dalším orgasmu. Potom už jí Radka vyndala vibrační vajíčko z kundičky a já ji mohla olízat dočista.
Pak jsem byla odvedená k lavici. Nejdřív jsem si na ni lehla obkročmo na břicho a Radka mi vytáhla z análu nafukovací kolík. Naštěstí ho před tím vyfoukla. Na konci lavice byla deska s otvory pro hlavu a ruce. Lehla jsem si na záda a Radka rozevřela desku. Krk a ruce jsem vložila do otvorů a deska se opět zaklapla. Byla jsem uvězněná a neviděla nic přede mnou. Cítila jsem jak mi Radka pevně váže kotníky. Potom k poutům připevnila tyč a vytáhla ji ke stropu kladkovým mechanismem. Měla jsem tak nohy celkem dost roztažené a zvednuté tak, že se zadek nedotýkal lavice. Byla jsem dokonale přístupná a sama tato poloha mě neskutečně vzrušovala. Nejdříve přišly ke slovu důtky. Rány dopadaly na stehna, zadek, prsa i kundičku. Radka bití často přerušovala, kontrolovala svoje dílo a hladila mě po zasažených místech rukou. Když mi potom přejela přes kundičku, už vydávala čvachtavé zvuky. Slyšela jsem, jak Radka odkládá důtky a těšila jsem se, co přijde dál. Ucítila jsem něco chladivého kolem kundičky a slyšela typický zvuk nafukovacího balónku. Tentokrát ale nenafukoval, ale spíš nasával. Cítila jsem, jak je moje kundička vcucávána a postupně vyplňuje hladké stěny vaginální pumpy. Byl to hrozně zvláštní pocit a samozřejmě ohromě vzrušující. Radka osvobodila Lenku a za chviličku už jsem cítila její jazyk na mém análu. Moje projevy začínaly být velmi hlasité. Radka to tak nenechala. Zaklonila mi hlavu, zasedla mi obličej svým klínem a musela jsem jí poskytovat stejné potěšení, jakého se právě dostávalo mně. Po chvíli mi sundala z kundičky pumpu. Škoda, že jsem ji nemohla vidět. Ale ten pocit, když se Lenka pustila jazykem mezi mé nateklé pysky mi to dokonale vynahradil. Bylo to úžasné. Radka se tentokrát snažila omezit moje hlasité projevy svými prsy, ale asi nebyla moc úspěšná. Když jsem se udělala, musela jsem být slyšet v celém domě.
Když jsem se trošku vzpamatovala, byla jsem už osvobozená. Musela jsem zase do klece, ale tentokrát jsem dostala vibrační vajíčko do kundičky, bohužel vypnuté. Ruce jsem zase prostrčila mřížemi, tentokrát před tělem, a dostala jsem kovová pouta. K mému obojku Radka připnula řetěz. Měla jsem ale dobrý výhled. Na lavici si tentokrát musela lehnout Lenka a byla uvedena do stejné polohy jako já před chvílí. Radka si svlékla svoje černé šatičky a připla si umělý penis úctyhodných rozměrů. Přistoupila ke kleci, řetězem si mě přitáhla k mřížím a penis mi vrazila do pusy. Potom, co jsem začala poslušně kouřit, mi zapnula vibrace vajíčka. Potom vibrace zase vypnula a odešla k Lence. Rozepnula jí kombinézu v rozkroku a začala jí šukat do kundičky, rukama opřená o její prsa. Lenka jí vycházela vstříc pohybem boků. Po chvíli Radka přestala a přešla ke mě. Zapnula vibrace a přitáhla si mě ke svému ptákovi. Poslušně jsem ho olizovala a moje vzrušení se zvyšovalo. Ale Radka mě moc daleko dojít nenechala. Zase vypnula vibrace a vrátila se k souložení Lenky. Takto se to několikrát opakovalo a intervaly se zkracovaly. Ke konci jsem už zoufale čekala přitisknutá k mřížím až budu moct vzít do pusy uměláka, olizovat z něj Lenčinu šťávu a chvilku si užívat vibrací, které mě krok za krokem přibližovaly k orgasmu. V posledním kole Radka Lenku, která už byla taky na pokraji orgasmu, chytla za kotníky a nekompromisně jí vnikla do análu. Asi po dvaceti rychlých přírazech ji udělala. Když přišla ke mě, už jsem čekala s otevřenou pusou. Vrazila mi svůj penis do krku a řetězem si mě přitáhla. Šukala mě do pusy a konečně nechala vibrace zapnuté dostatečně dlouho, aby mi dopřála orgasmus.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *